La música pren València i arriba als xiquets amb Deleste Festival i MUV!

jazzeando_bebes_1

Dues setmanes separen el ja veterà Deleste Festival del novíssim MUV! El just perquè els amants de la música recarreguen piles i disfruten sense ressaques i sense remordiments de cinc jornades de concerts que prometen omplir de ritmes pop, rock, jazz, bossa nova o garage la ciutat de València. El primer tindrà lloc els dies 23 i 24 d’octubre en La Rambleta, a escassos 15 minuts amb cotxe del casc antic i en un recinte que, al costat de les Naus, s’ha convertit en referent cultural de la capital del Turia. El segon arribarà a Russafa del 5 al 8 de novembre i convertirà aquest mític barri i els seus cafès, restaurants i galeries d’art en escenari d’artistes com Alexey León, Nestor Mir, Miquel Gil, Simon Campbell, Manolo Tarancón, Senior o Jonnhy B. Zero, entre altres.

En tots dos, l’objectiu és acostar la música en directe i de qualitat a aquells que, en una ciutat encara tímida quant a propostes culturals es refereix, estan mancats d’aquest tipus d’iniciatives, urbanes i no estacionals. I quan ens referim a aquells parlem d’adults i de xiquets. Perquè, per molt que els malgrat els de el Movimento ¡Niños no! (l’equivalent del No Kids Allowed Movement en el nostre país), en aquests dos festivals els més menuts tenen cabuda. Tant, que disposen de programació pròpia. En el cas del Deleste Festival la presenten sota el nom de Deleste Kids i amb agrupacions com Ramírez, Guateque que jo et vaig punxar i una banda sorpresa com a caps de cartell.

En el del MUV! ho fan sense títol de presentació però amb un programa que inclou les actuacions de músics de la talla de Sedajazz, amb Jazzejant amb xiquets, i de companyies com La Banda del Tiovivo, amb Los Músicos Autómatas, i la d’Elisa M. Matallín i La Casa Calba, amb Història de Ratolins, agrupacions que en aquesta ocasió combinen teatre de titelles i música.

I açò no és tot. El Deleste Kids, a més de comptar amb concerts en viu i sessions de Dj gratuïts, hi haurà activitats perquè els menys bailongos de la família s’entretinguen, entre elles, les que la marca de joguets Smoby organitzarà en la Terrassa Grefusa. També allí, pares i fills podran fer-se amb un bon plat de paella o amb alguna de les proposades culinàries dels Food Trucks que, en aquesta edició, inclourà aquest festival.

Però açò referent a la programació infantil. Per als adults i per als puber que s’acosten al Deleste Festival en companyia dels seus progenitors, la cosa no quedarà ací. Grups com Low, L’Habitació Roja, Els Tiki Phantoms, Mike Krol, Exsonvaldes, Mist o Tulsa seran alguns dels encarregats de posar música a les nits del 23 i 24 d’octubre.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!