La història de la música en l’Auditori de Castelló a capella amb Bvocal

bvocal

The Beatles, Donna Summer, Jimi Hendrix, Public Enemy, Janis Joplin, Rolling Stones, Elvis Presley, Beethoven, Vivaldi, Bach,… Imagina recuperar a cadascun dels artistes i formacions que han marcat la història de la música en un mateix espectacle. Açò serà possible el divendres 13 de novembre a les 19.30 en l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló gràcies a Bvocal amb Érase una vez… La historia. Un espectacle amb el qual acabarà gaudint tota la família. Les entrades per 8 euros per a xiquets i 15 euros per a adults es poden adquirir online o en la taquilla de l’Auditori.

Bvocal és una de les formacions vocals referents a nivell nacional, amb més de 19 anys sobre els escenaris i d’èxit gràcies als seus increïbles espectacles d’humor i música a capella. En aquesta ocasió, Bvocal recupera la història de la música i recorre la seua evolució a través de la música sense instruments, ja que, Érase una vez… La història, es caracteritza per ser un show a capella. Èpoques com l’Edat Mitjana, Renaixement, Barroc, Classicisme, l’aparició de l’òpera i el bel cant i els sons del segle XX, com el musical, blues, góspel, jazz, pop, rock, rap,… Cada pas de la música, totes les seues èpoques i evolució social i històrica a través d’un show didàctic i ple d’humor. Una autèntica màquina del temps, capitanejada per Bvocal.

Érase una vez… La historia (Bvocal)

Dia: 13 novembre
Hora: 19.30
Lloc: Auditori i Palau de Congressos de Castelló
Durada: 60 minuts
Edat: A partir de 7 anys
Entrada: 8€ xiquet, 15€ adult

https://youtu.be/eduJJbObCOc

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!