La XXIII Mostra de Teatre Reclam també per a públic infantil: Circ, teatre per a bebés, amb objectes, instal·lacions…

Arriba el mes de novembre, i amb ell les arts escèniques es converteixen en les grans protagonistes. Teatre, dansa, música, circ i clown donen forma a la XXIII Mostra de Teatre Reclam; que arranca el 6 de novembre amb una proposta de dansa teatralitzada en el Paranimf de la Universitat Jaume I, La suite del reloj. Entre la gran quantitat i qualitat de les propostes que passaran per Castelló, Benicàssim, Vila-real, Onda, Vilafranca i Betxí, el XXIII Reclam inclou en la seua programació diferents espectacles dirigits al públic infantil i familiar.

Propostes a l’aire lliure com la de La Bella Tour, dins de l’Almassora Circ, que recupera la màgia del circ clàssic a través de dos valents pallassos, o la instal·lació multidisciplinària Mannekens’ Piss, que passarà pel cicle Vine al Parc! i serà un dels espectacles, al costat de la proposta de circ Potted a Benicàssim, que tancarà el XXIII Reclam. En el Teatre Municipal de Benicàssim també, la proposta de teatre per a bebès Wanikan. Mentre, Onda s’encarregarà d’omplir de fantasia la paret de DOT i a Almassora i Vilafranca s’explicarà la història de L’avar de Molière a través del teatre amb objectes. Ací trobaràs una selecció amb els espectacles dirigits al públic infantil (pots consultar la programació sencera de la XXIII Mostra de Teatre Reclam en aquest article de Nomepierdoniuna).

DIJOUS 12/11. DOT (COMPANYIA MADUIXA TEATRE)

dotLloc: Auditori Municipal Mònaco (Onda)
Hora: 10.00
Edat: De 4 a 7 anys
Duració: 45 minuts
Tipus: Teatre
Descripció:
Amb els premis Max 2015 i FETEN 2014 a Millor espectacle infantil, DOT dóna forma a un espectacle en el qual la dansa, el teatre, la música i les noves tecnologies es troben. Un autèntic trencaclosques, ple de màgia i en el qual tot és possible. A partir de la idea de l’un dels treballs de l’artista nord-americà Sol Lewitt, Maduixa Teatre transformarà una paret blanca gegant en un espai ple de color i, sobretot, fantasia.

DISSABTE 21/11. LA BELLA TOUR (COMPANYIA LA BELLA TOUR)

la bella tourLloc: Plaça de Santa Isabel (Almassora)
Hora: 18.00
Edat: Públic familiar
Duració: 50 minuts
Tipus: Circ
Entrada: Gratis
Descripció:
La Bella Tour, dins del cicle Almassora Circ, recrea la cara més tradicional del circ. Quan tot eren riures i sorpreses, quan els malabaristes, acròbates i pallassos anaven d’un costat a un altre. Però açò era abans, i precisament aqueix és l’objectiu d’aquests dos pallassos que queden. Ells recuperaran la seua tradició familiar, i tornaran a despertar els riures i la fantasia de la gent amb aquell circ d’abans.

DISSABTE 21/11. WANIKAN (COMPAGNE 4HOOG)

wanikanLloc: Teatre Municipal de Benicàssim
Hora: 12.00 i 17.00
Edat: De 0 a 5 anys
Duració: 40 minuts
Tipus: Teatre per a bebès
Entrada: Adult + Bebè 6€
Descripció:
Un joc replet de fantasies i imaginació a través de les imatges, sense paraules i humor. Especialitzats en teatre infantil i amb molt bones crítiques a nivell internacional, 4Hoog aconseguirà que canviar el significat dels objectes, transformar per complet tot allò que ens sembla quotidià.

DOMINGO 22/11 + DISSABTE 28/11. L’AVAR DE MOLIÈRE (COMPANYIA PELMÀNEC)

lavecLloc i hora:
Domingo 22: Auditori Les Boqueres (Almassora); 18.00
Dissabte 28: Sala Carles Pons de la Casa de Cultura (Vilafranca); 18.00
Edat: A partir de 8 anys
Duració: 75 minuts
Tipus: Teatre d’objectes
Descripció:
Harpagon és un home increïblement avar al que ningú vol. Però fins a la persona més mesquina s’enamora, i Harpagon sent un obsessiu desig per Marina, una jove amb la qual es vol casar però que ja està compromesa… Com acabarà la història? La companyia Pelmànec t’ho compta amb els seus personatges i objectes creats a partir de tubs i objectes d’aigua.

DISSABTE 28/11 + DIUMENGE 29/11. MANNEKENS’ PISS (COMPANYIA CAMPI QUI PUGUI)

mannekensLloc i hora:
Dissabte 28: Passadís de les Arts (Passeig Ribalta, Castelló); 11.00, 12.00 i 13.00
Diumenge 29: Teatre Municipal de Benicàssim; 13.00, 18.00 i 20.00
Edat: Públic familiar
Duració: 30 minuts
Tipus: Teatre
Descripció:
Dins de la recent iniciativa Vine al Parc! en el Passadís de les Arts, la companyia de teatre Campi qui pugui engegarà una instal·lació artística inspirada en la font Manneken Piss de Brussel·les. Un espectacle sense paraules que juga amb màscares i un histrionisme realista i surrealista alhora, en moviment i ple de sorpreses que aconseguirà interactuar amb el públic. A més, Mannekens’ Pis també es desenvoluparà a Benicàssim, sent un dels dos espectacles que tancaran la XXIII Mostra de Teatre Reclam.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “La XXIII Mostra de Teatre Reclam també per a públic infantil: Circ, teatre per a bebés, amb objectes, instal·lacions…

  1. Pingback: Las artes escénicas respiran en la XXIII Mostra de Teatre ReclamLas artes escénicas toman aire con el Reclam | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!