Teatre per a bebés i cine con ‘Del revés’ en el mes de novembre del Teatre Municipal de Benicàssim

Wanikan

El Teatre Municipal de Benicàssim anuncia la seua programació per al mes de novembre. Teatre, circ, cinema,… Entre tots els espectacles programats per al cap de setmana, apareixen dos cites pensades especialment per al públic familiar i infantil, amb les emocions i la diversió com les grans protagonistes.

Des de França, una de les companyies de teatre especialitzades en teatre infantil millor valorades a nivell internacional, 4Hoog amb Wanikan, una divertida proposta de teatre per a bebès (recomanat de 0 a 5 anys) per al dissabte 21 de novembre amb dos funcions (a les 12.00 i 18.00); el preu de l’entrada per a adult i bebè serà de 6 euros i tindrà una durada de 40 minuts. A més, aquesta proposta forma part de la programació de la XXIII Mostra de Teatre Reclam.

Wanikan és un autèntic joc per a la fantasia i la imaginació a través de les imatges, sense paraules i humor. Compagne 4Hoog li dóna un altre significat als objectes més quotidians, explicarà històries i aconseguirà despertar la seua imaginació creant animals, monstres, paisatges,… No hi haurà límits.

El cap de setmana del 14 i 15 de novembre el Teatre Municipal de Benicàssim projectarà una de les pel·lícules de Disney més reeixides d’enguany. Del revés (Peter Docter & Ronaldo del Carmen, EUA, 2015), una història que parla sobre les emocions, sobre tot el que ocorre dins de, en aquest cas, Riley. Les aventures d’Alegria i Tristesa donaran un gir al món interior de la jove. La pel·lícula es projectarà dissabte i diumenge a les 18.00, el preu de l’entrada serà de 2 euros.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Teatre per a bebés i cine con ‘Del revés’ en el mes de novembre del Teatre Municipal de Benicàssim

  1. Pingback: Espai Menut | La XXIII Mostra de Teatre Reclam también para público infantil: Circo, teatro para bebés, con objetos, instalaciones,...

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!