La Troupe Malabó trasllada el seu particular circ màgic a la Sala Zona 3

Top magic la troupe malabo3

Caixes màgiques, cordes que suren, levitacions, jocs amb diàbolos, rialles,… La companyia de teatre i circ La Troupe Malabó porta a la Sala Zona 3 un espectacle de circ i pallassos replet de rialles i moltes sorpreses que faran volar la imaginació dels xiquets i xiquetes. Top magic, així es diu aquesta proposta que aterrarà el dissabte 7 de novembre en la Sala Zona 3, que recentment ha passat a formar part de la programació de la XXIII Mostra de Teatre Reclam, amb una sessió al matí a les 11.30 i una altra a la vesprada a les 17.30. L’aportació serà de 4 euros i és necessari reservar (es pot fer a través de la seua pàgina web).

La mestra de cerimònies d’aquest circ Top magic serà Jolina Chifer (interpretada per Marisa Ibáñez), i estarà acompanyada pel seu ajudant fidel Rebeco Hood (interpretat per Sergio Chaves). Tots dos, a més dels seus propis conflictes, crearan un autèntic circ reprenent la figura clàssica del pallasso i creant un fil conductor amb sentit i molt humor a través dels seus números i reptes. En Top magic hi haurà màgia i trucs que els deixaran amb la boca oberta, també malabars i jocs i infinitat de rialles. La Troupe Malabó defineix aquest particular circ de comèdies com un munt de “despropòsits i propòsits”, un munt de contratemps que formaran un caos perfectament ordenat.

_fotos de la Troupe Malabó

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!