Titelles de fusta per a contar la història de Blancaneus i altres contes dels Germans Grimm

buffo2015_blancanieves_foto2

Arriba la segona cita del Festival Grimm, minicicle impulsat per la Fundació Caixa Castelló i la companyia Teatre Buffo. Després de conèixer la història de Rumpelstiltskin, Teatre Buffo recupera un altre dels clàssics dels Germans Grimm amb Mi Blancanieves y otros cuentos, el divendres 6 de novembre a les 18.30 en el Saló d’Actes de l’Edifici Hucha amb entrada lliure fins a completar aforament.

Els tradicionals contes dels Germans Grimm són de sobra coneguts, la seua espontaneïtat i històries han aconseguit unir a diferents generacions. Des de Teatre Buffo, que es caracteritzen per la innovació temàtica, l’experimentació artística i els valors pedagògics en tots els seus espectacles, recupera l’essència dels escriptors alemanys i dóna vida a algunes de les seues històries a través de titelles de taula amb aquest miniciclo.

Amb Mi Blancanieves y otros cuentos recuperaran un altre clàssic de la literatura infantil universal a través de marionetes de fusta reciclada, posant sobre escena d’una forma molt creativa la coneguda historia d’una horrible madrastra que enveja la bellesa de Blancaneus i farà tot el possible per acabar amb ella.

Mi Blancanieves y otros cuentos (Teatre Buffo)

Dia: 6 novembre
Hora: 18.30
Lloc: Saló d’Actes de l’Edifici Hucha
Durada: 60 minuts
Edat: A partir de 4 anys
Entrada: Gratis

buffo2015_blancanieves_foto1

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!