La història de ‘Gato con Botas’. Un musical per a tota la família en el Teatre Principal

elgatoconbotas2

El valor de l’amistat i la confiança en un mateix. Com amb enginy i valor tots i totes podem fer front a qualsevol problema. Torna El Gat amb Botes, encara que aquesta vegada la història canvia. La companyia Magic6, especialitzada en espectacles de mitjà-gran format dirigits al públic infantil, fa la seua particular adaptació del conte original en format musical; açò sí, mantenint aquella diversió, tendresa i enginy que sempre ha caracteritzat al conegut personatge. Coneix la història de Gato con Botas. El musical el diumenge 22 de novembre en el Teatre Principal de Castelló, una adaptació que aconseguirà que tota la família gaudisca i participe amb aquesta aventura.

Música, una increïble posada en escena, actors i titelles. Tot sobre un mateix escenari per a donar forma a aquesta aventura musical de Gato con Botas. Tot comença en el regne de Olat, en el qual sembla que regna la calma i la felicitat fins que el pirata Dragut segresta al Rei. Davant la desesperació de la seua filla, la Princesa Paula, i la resta de ciutadans de Olat, El Gat amb Botes es valdrà del seu enginy, astúcia i optimisme per a enfrontar-se al terrible pirata i retornar la normalitat i la felicitat al regne de Olat. Tot açò entre divertides cançons i escenes que aconseguiran obrir la imaginació dels xiquets i xiquetes.

|Gato con Botas. El musical (Magic6)

Dia: 22 novembre
Lloc: Teatre Principal de Castelló
Hora: 18.30 (durada 1 hora)
Edat: Tots els públics
Preu: Adults per 10/12€ + Xiquets per 5€

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!