‘Vine al Parc!’: Música, circ, teatre i tallers de sostenibilitat en el Parc Ribalta

El Parc Ribalta de Castelló es renova i es converteix un nou punt de trobada a través del Passadís de les Arts, una iniciativa municipal per a convertir l’andana central del parc en una espècie d’escenari obert al públic. El Passadís de les Arts arranca amb una proposta que uneix cultura i hàbits sostenibles entre xiquets i xiquetes amb la iniciativa Vine al Parc! Amb la cultura i la sostenibilitat, els dissabtes 26 de setembre, 31 d’octubre i 28 de novembre amb entrada lliure.

Divertir, motivar, educar i promoure són els propòsits amb els quals Vine al Parc! impulsa diferents tallers en els quals ells podran crear els seus propis cartells sobre la sostenibilitat en el taller Dibuixem en verd, aprendran a classificar residus en Jo Recicle o deixaran la seua pròpia empremta en una lona instal·lada en el parc en Xiquets per la sostenibilitat. A més, el taller Sent el Ribalta promourà l’exercici a l’aire lliure amb una classe de ioga per a famílies en un entorn tan especial com és el Parc Ribalta.

A aquestes activitats s’uneix un programa cultural que es podrà gaudir en família i en el que hi haurà música, a càrrec de la divertida proposta de 5 Trobadorets, espectacle de circ, amb la particular història d’amor de la companyia La Furtiva en Sabates en l’Aire, i teatre sense paraules amb Manneken’s Piss de la companyia Campi Qui Pugui, dins de la XXIII Mostra de Teatre Reclam de la Universitat Jaume I.

vine al parc ribalta_opt

Programació Vine al Parc!

26 setembre
16.00 a 18.00. Tallers de sostenibilitat
18.00 a 19.00. 5 Trobadorets (música)
19.00 a 20.00. Tallers de sostenilitat

31 octubre
16.00 a 18.00. Tallers de sostenibilitat
18.00 a 19.00. Companyia La Furtiva: Sabates en l’Aire
19.00 a 20.00. Tallers de sostenibilitat

28 novembre
10.00 a 14.00. Tallers de sostenibilitat
10.00 a 14.00. Companyia Campi Qui Pugui: Manneken’s Piss

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “‘Vine al Parc!’: Música, circ, teatre i tallers de sostenibilitat en el Parc Ribalta

  1. Pingback: Espai Menut | La XXIII Mostra de Teatre Reclam también para público infantil: Circo, teatro para bebés, con objetos, instalaciones,...

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!