60 activitats en Almassora en una Fira de Sant Andreu a mida del públic familiar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La Vila d’Almassora retrocedeix en el temps aquest cap de setmana per a viure la XV edició de la Fira de Sant Andreu. Els carrers del casc històric ja estan decorades per a convertir-se en l’escenari d’aquest mercat medieval que inclou llocs ambulants, atraccions, espectacles i una ambientació singular que converteixen la Fira de Sant Andreu en un esdeveniment ideal per a viure en família. El cercaviles inaugural se celebra el divendres 27 a les 17.30 hores.

En aquesta ocasió, la reina de les festes, Paula Muñoz Caudet, i la seua cort d’honor participaran en l’inici de la mostra, que coincidirà amb les primeres demostracions d’oficis antics i l’animació musical i teatral pels carrers de la Vila. L’activitat continuarà fins a les 22.30 hores amb una desena d’activitats entre les quals figura una exhibició de vol de falconeria, representacions amb joglars i la recreació històrica i demostració de combats amb els quals finalitzarà la jornada.

El major volum de visites s’espera durant el dissabte, coincidint amb la celebració de AlmassoraVi. La mostra gastronòmica estarà oberta d’11.00 a 14.00 i de 17.30 a 21.30 hores, moment en què els veïns tindran accés a tres consumicions, una degustació i una copa de vidre per 6 euros. L’obertura de la fira del vi en els baixos del Museu Municipal es solapará amb la de la Fira de Sant Andreu en l’equador d’aquesta mostra que en aquesta ocasió contindrà prop de 60 activitats.

La Regidoria de Cultura ha animat als veïns a sumar-se a aquesta proposta que, a més de l’animació, cedirà un espai important a la recerca històrica amb xarrades i exposicions que es distribuiran entre el Museu Municipal i el saló dels Llauradors de CaixAlmassora.

programació fira sant Andreu

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!