‘Sentim els Parcs’ unix districtes amb música local i activitats infantils

Splai Teatre

Amb l’objectiu de dinamitzar diferents espais de alguns districtes de la ciutat de Castelló i unint consciència, medi ambient i música, creix una nova iniciativa amb el nom Sentim els Parcs. Propostes musicals locals com el rock de Los Simples, el pop alternatiu en valencià de TanStuPids, l’ànima rockabilly de Los Sidecares i la volta al so clàssic rock amb Simago Lemons s’encarregaran de posar la banda sonora a les diferents cites que ha preparat Sentim els Parcs cada diumenge del mes de novembre al matí (d’11.00 a 14.00). A més, la companyia de teatre Splai Teatre s’encarregarà dels jocs i animació infantil en cada jornada, de manera que xiquets i adults podran formar part d’aquesta proposta conjuntament.

El Especial Halloween del dissabte 31 d’octubre en el Parc de la Panderola en el Grau de Castelló servirà com a punt de partida de Sentim els Parcs, que també aterrarà en els districtes Sud, Oest, Nord i Est; amb entrada lliure.

TanStuPids, unos de los grupos que pasarán por ‘Sentim els Parcs’. Foto: www.sonsdexaloc.com

TanStuPids, unos de los grupos que pasarán por ‘Sentim els Parcs’. Foto: www.sonsdexaloc.com

El matí del dissabte, d’11.00 a 14.00, Splai Teatre s’encarregarà que xiquets i xiquetes es convertisquen en protagonistes d’aquesta festa de Halloween a través d’un taller de maquillatge, en el qual es convertiran en terrorífics personatges com zombies i bruixotes o tindran els seues propis corts i ferides. Un original ecotaller de Halloween, en el qual seran ells i elles mateixes les que crearan les seues pròpies ratapinyades, monstres, fantasmes i aranyes a través d’oueres, tubs de cartó, plats, etc.; i un taller de dibuix per a que els més xicotets puguen crear les seues pròpies obres terrorífiques. A més, durant tot el matí diferents personatges aterridors es passejaran i interactuaran amb el públic…

Les propostes musicals que porta aquesta primera cita de Sentim els Parcs seran, al matí a partir de les 11.30, amb GAB, trio pop-rock format per músics veterans de l’escena castellonenca com el bateria Jesús Gallardo, el baixista Antonio Amigo i el guitarrista Nacho Pegueroles, seguits del divertit i contundent rock marjalero de The Soca.

A la vesprada, a partir de les 20.00, la fusió de diferents estils com el rock, el reggae, hi estaran la rumba i el funk de El Chamuyo seguits de l’aposta segura de La Kinky Band, i les seues increïblement divertides versions de cançons acoblades a qualsevol estil.

Programació Sentim els Parcs 2015*

  • 31 octubre. Grau de Castelló: Parc de la Panderola. Especial Halloween: GAB (11.30) + The Soca (12.00) + El Chamuyo (20.00) + La Kinky Band (21.30)
  • 8 novembre. Districte Sud: Plaza Comunicacions. Los Simples
  • 15 novembre. Districte Oest: Parc Botànica Carmen Albert. TanStuPids
  • 22 novembre. Districte Nord: Parc dels Jocs Tradicionals. Los Sidecares
  • 29 novembre. Districte Este: Parc del Riu Nil. Simago Lemons

*Totes les actuacions musicals començaran a les 12.00 (excepte l’Especial Halloween), mentre que Splai Teatre s’encarregarà de l’animació infantil d’11.00 a 14.00

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “‘Sentim els Parcs’ unix districtes amb música local i activitats infantils

  1. Pingback: La música se apodera de Castellón en Halloween: El décimo aniversario de Furious People, el tributo a My Chemical Romance y más | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!