Camden Kids. Un matí molt 60′s amb The Bitters en l’Auditori de Castelló

The Bitters (2)

Imagina recuperar clàssics com “Yesterday”, “Let it be” o “Yellow submarine” i, a més, poder fer-ho en família. Tornar arrere, just a l’època dels seixanta, aquell moment en el qual el so de la banda de The Beatles va deixar una significativa marca en la història de la música. El cicle de música Camden Club ho farà possible el pròxim dissabte 21 de novembre en l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, amb un concert matinal dins de Camden Kids, proposta dirigida al públic infantil i familiar.

I com tornar al so de la banda de Liverpool? The Bitters seran els encarregats de fer-ho. A més, aquesta banda castellonenca tribut a The Beatles, ha preparat un concert molt especial per a Camden Kids i per al qual anuncien moltes sorpreses, com la participació de Las Auténticas, banda tribut a la mítica banda castellonenca Los Auténticos formada per l’última generació de la família Morcillo, en una de les seues cançons. The Bitters permetrà que xiquets i xiquetes coneguen el repertori i el so de The Beatles, i es deixen impregnar per l’essència british d’aquella època.

Eixa mateixa vesprada, a les 20.00, en l’Auditori tindran lloc els concerts que donen forma a aquesta cita de Camden Club, amb Correos (pop-rock, power pop), The Seafood Special (rock-folk) i Señor Presidente (rock, indie).

|Candem Kids: The Bitters

Dia: 21 novembre
Hora: 12.00 (les portes s’obriran a les 11.00)
Edat: Tots els públics
Preu: 5€ (es pot comprar en la taquilla aqueix mateix dia o anticipada online i en l’Auditori)

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Camden Kids. Un matí molt 60′s amb The Bitters en l’Auditori de Castelló

  1. Pingback: Espai Menut | Castellón diseña un mes de enero con cultura, sostenibilidad y deportes con Sentim els Parcs

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!