Castelló dissenya una dinamització de parcs ‘especial pont de desembre’

Campanya Sentim els Parcs en el Parc de les Comunicacions

L’Ajuntament de Castelló ha dissenyat una edició especial ‘pont de desembre’ de la campanya Sentim els Parcs, una proposta que en la seua primera edició aquesta tardor de 2015 ha estès la dinamització a tots els districtes de la ciutat. I, donat l’èxit, presenten aquesta proposta per a omplir d’activitats ambientals, culturals i esportives tres parcs de Castelló: La Panderola del Grau, Rafalafena i Ribalta. Açò sí els dies i les activitats varien en funció dels parcs.

La iniciativa impulsada per les Regidories de Sostenibilitat Ambiental i Cultura explica en aquesta ocasió amb la col·laboració Deportes en la programació preparada del 5 al 8 de desembre en el parc La Panderola del Grau. Quatre dies intensos per a gaudir de tallers ambientals, jocs, animació infantil, concerts cada dia i activitats esportives. La proposta més vinculada als esports inclou una cursa d’orientació a càrrec de Correlin (dissabte 5, 10:00h), jocs amb espases a càrrec del Club Esgrimisca Touché de Castelló (dilluns 7) i exhibició de trial (dimarts 8). Totes aquestes activitats estan programades per a començar a les 10.00.

La música també sonarà durant els quatre dies del pont a l’ombra dels arbres (si el temps ho permet, clar). El dissabte arriba la música surf de Five Fingers with Parasol. La música medieval de Tempus Fugit arreplegarà el testimoni al dia, següent, diumenge. El dilluns el parc de la Panderola del Grau sonarà a blues amb Two White i com a colofó, el dimarts 8 de desembre, el pont es tancarà a ritme de la música brasilera de Thaïs Morell. Tots els concerts se celebren a les 12.30.

El parc Ribalta, en la plaça de l’Obelisc, estan previstes activitats de dinamització ambiental, tallers i activitats molt divertides de temàtica ambiental els dies 6, 7 i 8 de desembre. Una oportunitat per a gaudir del pulmó històric de Castelló gràcies a la dinamització de la campanya Sentim els Parcs d’11.00 a 14.00 hores.

I del Ribalta al de Rafalafena. Els mateixos dies i en el mateix horari també es podrà gaudir d’un munt d’activitats per a públic familiar i sentir un parc com Rafalafena. Com veieu, tota una oferta lúdica, cultural i esportiva per a gaudir del pont de desembre sense eixir de la ciutat. Almenys per als quals visquen a Castelló.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!