Els personatges Disney ballen rock, hip hop, reggae i country en l’Auditori de Castelló amb ‘Disney Live!

disneylive3

Ara Mickey Mouse porta caçadora de cuir, va amb moto i li agrada la música rock. Aladdín, Yasmín i el Geni prefereixen deixar-se portar pel bombo i caixa de l’hip-hop mentre realitzen les seues increïbles acrobàcies o viatgen en les seues catifes voladores. Els personatges de La Sirenita, en canvi, es decanten pels ritmes més calmats de la música reggae per a tornar a cantar allò de “Bajo el mar” mentre que Woody, Buzz i Jessi ballen a l’estil rodeo mentre sona música country. Sí, els personatges Disney han canviat i ara les seues cançons més conegudes tenen un altre ritme.
Disney Live! Mickey’s Music Festival és una proposta que unix teatre, coreografies sorprenents, una posada en escena excel·lent i que utilitza la música com a base de l’espectacle. Ha recorregut multitud de ciutats d’Espanya i d’Europa, i ara arriba a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló els dies 29 i 30 de desembre, amb funcions a les 16.00 i 19.00 els dos dies. Les entrades a partir de 24 euros es poden adquirir a través de la seua pàgina web, el servei online o en les taquilles de l’Auditori i el Teatre Principal.

No es tracta d’un musical com a tal, Disney Live! Mickey’s Music Festival és una proposta escènica que conjumina diferents característiques i experiències, per la qual cosa no és d’estranyar que aquesta gira estiga sent tot un èxit. Hip-hop, pop, swing, rock, country… Les històries i cançons més conegudes de Disney, com La Sirenita, Aladdín i Toy Story, es deixen portar per les noves tendències musicals. Ballaran els personatges de La Sirenita el “Single Ladies” de Beyoncé? Tocarà Aladdín el sostre de l’Auditori amb la seua catifa màgica? Disney Live! proposa un autèntic viatge musical, capitanejat per Mickey Mouse, que farà que tota la família puga gaudir d’aquest espectacle.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Els personatges Disney ballen rock, hip hop, reggae i country en l’Auditori de Castelló amb ‘Disney Live!

  1. Pingback: El Castellón más navideño y musical | nomepierdoniuna

  2. Pingback: Espai Menut | Disney Live!, en el Auditori: "Es una gran oportunidad para ver de cerca a los personajes Disney auténticos"

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!