Una exposició narra amb plastilina la història de la humanitat al Planetari

Plastihistoria de la humanidad1

Imagina poder recuperar alguns dels moments més rellevants de la història, aquells instants que van marcar un abans i un després. Encara que, açò sí, d’una forma gens convencional… A través de la plastilina! El col·lectiu artístic Plastiart, al costat de la fundació Educa de Valldolid, porta al Planetari del Grau de Castelló Plastihistòria de la Humanitat, una exposició que recorre la història del ser humà en escenes de plastilina.

Un total de vint escenes icòniques seran recreades amb plastilina amb Plastihistòria de la Humanitat, que romandrà activa fins al 9 de febrer; amb entrada lliure i apta per a tots els públics. Després del seu pas per diferents ciutats, aquesta innovadora, divertida i educativa proposta arriba a Castelló per a plantejar la història d’una forma totalment diferent.

Un repàs històric cuidat fins a l’últim detall que enquadra diferents moments que van des dels principis de la humanitat, el Paleolític i Neolític, fins a la Globalització; passant també per Egipte, Pèrsia i els Fenicis, el Cavall de Troia, l’Imperi Romà, Jesús de Nazareth, les Croades, l’Edat Mitjana, el Renaixement, el Descobriment d’Amèrica, la Revolució Francesa, Francisco de Goya, la Conquesta de l’Oest, la I i II Guerra Mundial i la conquesta de l’Espai. Sens dubte, no es tracta d’exposició gens convencional.

Plastihistoria de la humanidad3

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!