Panderoletes. Una festa musical per a tota la família amb Marcel ‘el marcià’, Dani Miquel, Atupa i més

panderoletes_cartel“Va un tren que vola, leré. Va un tren que vola, leré, leré,…”, Sembla que La Panderola torna a Castelló, aquesta vegada carregada d’activitats i música per al públic familiar. La cita es diu Panderoletes i serà el próxim dissabte 30 de gener en el Passadís de les Arts, en el Parc Ribalta, durant tot el dia (d’11.00 a 14.30 al matí i de 16.00 a 18.00 a la vesprada) i amb entrada lliure.

Seran cinc les propostes musicals que donaran forma a aquesta jornada, totes elles molt conegudes i altament divertides. Panderoletes s’alia amb Marcel ‘el marcià’ per a explicar les seues trepidants aventures i històries a través d’un espectacle molt dinàmic que uneix ball i música per a explicar a tota la família les inquietuds d’aquest visitant d’un planeta llunyà…

També estarà el sempre sorprenent Dani Miquel, i és que cada vegada que li veiem en directe acaba donant la volta als seus espectacles; aquest “alquimista musical”, com ell mateix es defineix, és de sobres conegut en l’escena a través de l’homenatge que rendeix la seua música a la cultura tradicional valenciana renovant-la sempre, un autèntic jugador dels sons que mai deixa d’innovar combinant instruments reals i altres inventats.

Jugant també amb els instruments, ja que ells es valen de materials reciclats per a donar-los formes, s’afigen a la cita l’espectacle teatral de Rodamons. Per la seua banda, Terna apareix en Panderoletes amb el seu increïble so, amb el qual donaran forma a diferents versions infantils i didàctiques, interpretaran música de pel·lícules i sèries animades a través d’instruments clàssics i moderns. I finalment el jove grup de rap en valencià Atupa, disposat a contagiar al públic familiar d’aquesta sonoritat tan fresca i de l’optimisme i compromís del que sempre parlen les seues lletres.

Hi haurà més, ja que durant tota la jornada Món d’Animació s’encarregarà dels tallers, activitats i jocs, a més de la Conlloga Muixeranga de Castelló, que els ensenyaran a realitzar distintes figures, i una fira d’editorials. Passatgers al tren!

dani miquel

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Panderoletes. Una festa musical per a tota la família amb Marcel ‘el marcià’, Dani Miquel, Atupa i més

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!