Oci compartit en les matinals de jocs en família d’Homoludicus

homoludicus castellon

Cansats de jugar sempre al mateix? Homoludicus Castelló, la tenda especialitzada en jocs de taula del carrer Navarra, programa de nou una matinal de jocs en família després de l’aturada estival. Será aquest últim dissabte de gener a partir de les 11.00 hores amb una jornada en la qual Homoludicus aprofitarà “per a presentar els jocs de Orchard Toys, una reconeguda marca anglesa que acabem d’incloure en la nostra oferta de jocs infantils”, explica Diego Ibáñez. Una jornada per a compartir amb els xiquets i xiquetes i passar el matí jugant a un munt de jocs per a tota la família, amb especial recalcament en els xiquets a partir de 4 anys.

Important: Malgrat ser una activitat gratuïta, es recomana reservar plaça, ja que el nostre espai és limitat. Podeu fer-ho per Facebook, al telèfon 964 74 43 35 o mail (homoludicuscastellon@gmail.com).

Homoludicus Castelló organitza periòdicament matinals de jocs en família, sessions en les quals grans i xicotets comparteixen temps i espai. I són altament recomanables. Els jocs estimulen la memòria, els reflexos, el càlcul mental, afavoreixen la presa de decisions, la concentració, la psicomotricitat fina i un llarguíssim etcètera. Ah, i per descomptat, diverteixen.

Qui ens enumera els múltiples avantatges del joc és Diego Ibáñez, educador social, autor de jocs i copropietari d’Homoludicus. A més de que els permet donar-se a conèixer, la iniciativa sorgeix com una manera de “reivindicar el fet d’asseure’s a jugar junts, veient a la persona amb la qual juguem i dedicant-nos temps”, afig Diego. Jocs de marques com Devir, Haba, Asmodeé, Djeco,… molt conegudes per als amants dels jocs de taula però que moltes passen desapercebudes per al gran públic. L’accés és gratuït, però limitat a la capacitat de la sala que tenen en la pròpia tenda, situada en el número 14 del carrer Navarra de Castelló.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!