La Sala Zona 3 s’ompli de màgia amb Iván Arribas

ivan arribas1

No es pot concebre un espectacle de màgia sense les seues adequades dosis de misteri, sorpresa i rialles. Alguna cosa que de sobres coneix el mag Iván Arribas, i que explota amb cadascun dels seus espectacles. El burrianense estarà el dissabte 16 de gener en la Sala Zona 3 a les 17.30 (aportació de 4 euros) amb l’espectacle Magiamagiamagia, fa mancada dir-ho més vegades?

Iván Arribas és un mag, mim i actor; i encara sorprèn més quan es coneix que va realitzar la seua primera actuació amb tan sols 7 anys. La gran característica de tots els seus espectacles resideix en la frescor d’aquests, sempre carregats d’improvisació i interacció amb el públic.

I no és tan sols màgia, és il·lusió i és teatre, ja que Iván Arribas dota d’especial importància a la part teatral dels seus espectacles, històries explicades a través dels trucs. A més, Iván és soci fundador del Grup Màgic de Castelló, membre del Club d’Il·lusionistes Professionals i mestre i formador d’il·lusionisme per a educadors en diferents universitats, en l’Institut Valencià de la Joventut i en el CEFIRE.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!