Clown i humor en el cicle ‘Hucha Mágica’, que comença el 2016 amb La Troupe Malabó

abracadabra1

El cicle d’espectacles de màgia i il·lusionisme Hucha Mágica de la Fundació Caixa Castelló proposa la divertida història d’una maga i el seu aprenent per a començar l’any amb sorpreses i rialles. Els responsables? La companyia d’arts escèniques especialitzada en espectacles de circ, màgia i clown La Troupe Malabó, que portarà el 8 de gener a les 18.30 al Saló d’Actes de l’Edifici Hucha (situat en el carrer Enmig, 82) la proposta Abracadabra; espectacle de 55 minuts de durada, recomanat a partir de 4 anys i amb entrada lliure fins a completar aforament.

Abracadabra és un espectacle ple de sorpreses, d’objectes que apareixen i desapareixen, que viatgen en el temps i que fins i tot canvien el seu color… Humor, màgia i clown per a donar forma a les absurdes circumstàncies en les quals es veuen embolicats uns increïblement hàbils Jer Trudis, una maga russa, i Rebeco, un alumne amb moltes possibilitats.

Més de La Troupe Malabó en…

La Troupe Malabó té preparat un mes de gener molt mogut, i és que, a més del seu pas pel cicle Hucha Mágica, també estaran en el Passadís de les Arts (Parc Ribalta) el 9 de gener (a les 12.00) amb el seu taller de circ, en el qual xiquets i xiquetes es convertiran en malabaristes, i el 16 de gener (a les 12.00) amb Space Suite-Espacio Juego, un espai en el qual es podran trobar tallers de malabars, equilibris, jocs tradicionals, taller de maquillatge, jocs gegants, etc. Tots dos amb entrada lliure.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!