El Parc Ribalta proposa un sorprenent ‘Nadal de Circ’

mumusic

El circ com a eina per a explicar cinc increïbles històries. El Passadís dels Arts (andana del Passeig Ribalta) es prepara per a ser testimoni els dies 28 i 29 de desembre de 2015 i 2, 3 i 4 de gener de 2016 d’acrobàcies, malabars, humor, música, corda fluixa, viatges,… Diferents propostes desenvolupades per cinc companyies de circ i arts escèniques que aconseguiran encendre la curiositat i la sorpresa de tota la família amb la proposta matinal a la qual dóna forma la iniciativa Nadal de Circ; i que es complementa amb el cicle d’arts escèniques Nadal al Raval. Totes les funcions seran a les 12.30, amb entrada lliure. Si vols saber més plans per a este Nadal, consulta aquesta guia.

Merci bien (Mumusic Circus) |28 desembre

Descripció: Divertida combinació entre acrobàcies, masteler xinés, verticals i música en directe. Formes excèntriques desenvolupades pels personatges d’aquesta proposta al ritme de la música, la qual cosa li aporta encara més frescor a aquesta idea de Mumusic Circus.
Durada: 50 minuts

Equilibrant il•lusions (Circovito) |29 desembre

Descripció: La companyia Circovito es val de la poesia, l’humor, la improvisació i la interacció per a donar forma a aquesta increïble proposta sobre la corda fluixa.
Durada: 40 minuts

La familia Romanesku (La Finestra Nou Circ) |2 gener

Descripció: La família Romanesku no és una família normal… Entre acrobàcies per l’aire i malabars, La Finestra Nou Circ, representa a aquesta família poc habitual carregada d’humor, situacions surrealistes que fregaran el ridícul i il·lògic. Serem en realitat tots part d’aquesta família?

Tu vuelo, mi vuelo (Zangania) |3 gener

Descripció: Circ i dansa per a plasmar una increïble reflexió sobre el viatge que es comparteix entre persones que es proposen un projecte en comú i els buits que es generen pel camí.
Durada: 50 minuts

L’home roda (Professor Karoli) |4 gener

Descripció: El Professor Karoli té una gran passió per les rodes. I sobre rodes també. A través de l’enginy, presentarà els diferents artilugis amb rodes: Monocicles, bicis nanes o qualsevol cosa que li puga passar pel cap a aquest particular inventor que sempre, sempre, es desplaça dins d’una roda de motor.
Durada: 45 minuts

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!