El Grau de Castelló, Vinaròs, Almassora i Vila-real es preparen per a celebrar Carnestoltes

carnaval1

Ser qui vullgues ser, ballar, cantar, jugar i, sobretot, divertir-te. Carnestoltes torna un any més el pròxim cap de setmana del 5, 6 i 7 de febrer amb les seues desfilades, cercaviles, comparses i xarangas, música… I un muntó d‘activitats per a públic infantil i familiar! Com en el Grau de Castelló, on el Carnestoltes durarà tres dies i tindrà música en directe, tallers de circ, animació en els carrers i les tradicionals desfilades i l’enterrament de la Sardina. Mentrestant, Vinaròs confecciona un Carnestoltes de dos setmanes a què no li faltarà de res, com a Almassora, que enguany amplien la seua programació o Vila-real, amb la divertida concentració de disfresses. Ací trobaràs alguns plans.

Grau de Castelló

El Grau de Castelló amplia la seua programació de Carnestoltes, omplint diferents punts de música, teatre, circ i animació infantil durant els dies 5, 6 i 7 de febrer. Una programació en la qual destaquen les activitats dirigides al públic familiar, com l’actuació de Salva el Mussennacitu, amb Conta Canta Contes el divendres 5 a la vesprada, el taller de circ de la Troupe Malabó o l’espectacle de màgia Abracadabra. Tot açò sense oblidar la desfilada infantil pels carrers el dissabte, en el qual podran participar tots els xiquets i xiquetes que vulguen i vagen disfressats i que també comptarà amb la Unió Musical del Grau, dolçainers i tabalers i l’acompanyament de la Troupe Malabó amb el seu Gran Safari.

Mentre, el dissabte 6 a la vesprada se celebrarà la gran desfilada de Carnestoltes, amb comparses, carrosses, xarangas i diferents grups d’animació; a més es farà lliurament dels premis. El Carnestoltes del Grau s’acomiadarà el diumenge a la vesprada amb la desfilada de la Sardina, amb l’acompanyament de Botafocs, la Unió Musical del Grau i tot aquell i aquella que vulga vestir de dol; junt amb l’enterrament de la Sardina i un espectacle de pirotècnia com a colofó final.

En la programació musical destaca el concert del dissabte a la vesprada en la plaça del Casal Jove amb la rumba i bon ambient de El Sombrero de Color i Efecto Carajillo (dins de la programació de #Rutacatorce35). A més, s’habilitaran autobusos el divendres i dissabte a la nit des de Castelló al Districte Marítim.

5 febrer
18.00. Parc de la Panderola. Anunci del Carnestoltes + Salva El Mussennacitu
19.00. Animació pels carrers del Grau. Recorregut: Parc de la Panderola, carrer Sant Pere, Sebastián Elcano, Gravinia, Bonavista i, finalment, la Tinença d’Alcaldia
20.30. Des de la Tinença d’Alcaldia. Acompanyament del Rei Carnestoltes pels carrers del Grau
22.30. Carpa de Festes. Actuació de la Coquette i Pepa Wells
01.30. Carpa de Festes. Dj’s

6 febrer
11.00. Desfilada infantil de Carnestoltes. Des del carrer Xurruca, Canàries, Sant Pere i Sebastián Elcano fins al parc de la Panderola
12.30. Parc de la Panderola. Fonda de la Tapa i la Cervesa
12.30. Parc de la Panderola. Espectacle Abracadabra
16.00. Parc de la Panderola. Taller de circ
18.00. Animació pels carrers, a càrrec de les xarangas Curts do it Txaranga i Llenya al bombo
18.00. Parc de la Panderola. La Troupe Malabó
19.00. Gran desfilada de Carnestoltes. Des del carrer Xurruca, Canalejas, Gravina i Bonavista
22.00. Plaza Casal Jove. El Sombrero de Color + Efecto Carajillo
22.00. Carpa de Festes. Dj Peta
23.30. Carpa de Festes. Nit Remember: Manu + Carlos Remember El Pati

7 febrer
11.00. Parc de la Panderola. Jocs infantils, a càrrec de Món d’Animació
18.30. Parc de la Panderola. Vetla de la Sardina i Versots de Botafocs
19.00. Parc de la Panderola. Desfilada de la Sardina. Des del parc de la Panderola, per l’avinguda Sant Pere fins al Parc de la Panderola
20.00. Parc de la Panderola. Enterrament de la Sardina

Vinaròs

Malgrat que el pes fort de la programació es desenvoluparà a partir del 5 de febrer, la veritat és que en Vinàros porten celebrant el Carnestoltes des de dissabte passat 23 de gener. Entre la programació destaca la desfilada infantil pels carrers de Vinàros el divendres 5, que acabarà amb una xocolatada i una festa infantil. Dissabte i diumenge al matí també es desenvoluparan diferents activitats relacionades amb el circ dirigides a públic infantil. I, a més de la desfilada de grans cavalcades durant el cap de setmana, Vinàros conclourà el seu Carnestoltes el dilluns 8 amb l’enterrament de la Sardina i la vetla del rei Carnestoltes.

Divendres 5
11.00. Plaza de l’Ajuntament. Desfilada infantil. Des del carrer Jovellar, Socors, Safont i plaça Sant Agustí fins a l’escenari de l’Àgora + Festa infantil

Dissabte 6
11.00. Passeig Colom. Festa infantil
18.00. Primera Gran Cavalcada
00.00. Carpa. Grup Àgora

Domingo 7
11.00. Passeig Colom. Festa infantil
18.00. Segona Gran Cavalcada

Dilluns 8
19.45. Passeig Colom. Vetla del rei Carnestoltes + Enterrament de la Sardina

Almassora

El pes de la programació per a públic infantil començarà el divendres 5 de febrer a partir de les 17.00 amb un taller de maquillatge, màscares, disfresses, globofexia i activitats d’animació en el Centre Social Sant Felip . Fins a les 19.00, que tindrà lloc l’actuacó de Simago Lemons, seguida d’un espai que s’habilitarà per al públic jove amb música. A més d’açò, també tindrà lloc un cercaviles a partir de les 23.30 encapçalat per una grup de batukada que eixirà de la plaça Pere Cornell fins a Sant Felipe, passant pel carrer Sant Quitèria.

La celebració del Carnestoltes seguirà el següent cap de setmana de la mà de l’associació juvenil Otaku Kyoukai. El dissabte 13 de febrer des de les 17.00, l’Espai Mercat acollirà una festa oberta al públic i al més pur estil venecià que comptarà amb un ball de màscares, un photocall i jocs per a totes les edats.

Vila-real

El divendres 5 el grup de teatre La Banda del Drac representarà l’obra de teatre Monstres en la plaça de l’Ajuntament, a les 17.30 i amb entrada lliure. Mentres, el dissabte 6 a les 18.00 amb la concentració de disfresses en la plaça Major on hi haurà un dj ambientant per a continuar amb un cercaviles amb animació pels carrers Ramón y Cajal, avinguda de la Murà, Frances Tàrrega, Pere Gil, Polo de Bernabé, Michalovce i avinguda de Grècia. Tancament de la festa en la sala Gossip amb un castell de focs artificials.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!