El taller de la Fundació Caixa Castelló crea la seua pròpia Gaiata infantil

gaiata

La Fundació Caixa Castelló pretén recuperar la seua particular gaiata infantil i per a aconseguir-ho fa una crida als joves perquè siguen ells mateixos els que recuperen aquest símbol. L’animadora, actriu i pallassa Rosabel Canós, de Contaclown, serà l’encarregada de dirigir aquest taller d’arts plàstiques dirigit a joves de 8 a 14 anys. L’objectiu és que exploten totes les eines creatives i artístiques i desenvolupen conjuntament la seua pròpia peça exclusiva, que s’exposarà en la Sala San Miguel.

El taller es desenvoluparà durant els dies 24 (amb un horari de 18.00 a 19.00) i 25 (de 10.30 a 12.00) de febrer en la Sala San Miguel (carrer Al mig, 17). La inscripció és gratuïta i s’ha de realitzar emplenant la fitxa de participació que facilita la Fundació Caixa Castelló. A més, el divendres 4 de març es presentarà la gaiata infantil en la Sala San Miguel a les 12.00.

 

El Mago Pinchito y el seu viatge pirata en el cicle Hucha Màgica

Però abans, com a autèntics mariners, solcant els mars i cercant un increïble tresor. Amb la màgia, l’humor i, sobretot, la il·lusió com a grans companys de viatge. Després de l’èxit que va tenir el passat mes de novembre, el Mago Pinchito torna al Saló d’Actes de l’Edifici Guardiola amb el seu espectacle Magia pirata. Serà el próxim divendres 19 de febrer a les 18.30, dins del cicle d’espectacles i il·lusionisme Hucha Mágica impulsat per la Fundació Caixa Castelló. Aquesta proposta està dirigida a un públic major de 4 anys i és amb entrada lliure.

En aquesta ocasió, serà el mag castellonenc qui s’encarregarà de convertir a xiquetes i xiquets en autèntics mags. Magia pirata naix amb el principal objectiu de divertir i ensenyar al mateix temps. Sorprendre’ls alhora que es desenvolupen ells i elles mateixes. Mago Pinchito es val de diferents elements com a cordes, mocadors i globus per a donar forma al seu xou. Un xou en el qual, a més, la participació dels xicotets és fonamental.

 

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!