La segona fase del Circuit Titellavolta arranca a Llucena

12782370_943711798999339_90850654_n

El Circuit Titellavolta torna a l’activitat després d’haver reunit en la seua primera fase a unes 1.800 persones en els seus passos per les localitats de Sant Mateu, Viver i Moncofa. El dijous 25 de febrer inicia la segona etapa. Ho fa a Llucena, on es desenvoluparà fins al dissabte 27, per a continuar per Alcalà de Xivert (2-5 de març), Cabanes (31 de març-2 d’abril), Sant Joan de Moró (5-7 de maig) i Vilafamés (26-28 de maig). Totes les activitats tenen accés lliure a qualsevol interessat i interessada, convidant expressament a col·lectius educatius, culturals i socials de cada localitat a assistir.

Aquesta activitat organitzada per la Diputació Provincial de Castelló i coordinada per CeBe Muntatges Teatrals, compta amb una estructura fixa d’activitats que cerquen estendre la cultura de la titella amb un coneixement que vaja més enllà d’una representació, abastant a públics de totes les edats. Així, en l’Ajuntament de Llucena s’obrirà l’exposició el dijous 25, a les 15:00, amb visita d’escolars. El divendres 26 tindrà lloc una visita matutina de la Tercera Edat, per a representar Los primeros burritos a partir de les 19:00. El dissabte 27 tindrà lloc un taller de creació i maneig de titelles (19:00) a càrrec dels membres de CeBe, Carles Benlliure, Rebeca Castro i Rubén Milián.

Les xifres acumulades a la fi del passat any a Sant Mateu, Viver i Moncofa apunten a 670 visites a les exposicions de titelles, 427 participants en els tallers i al voltant de 660 espectadors a les representacions de Los primeros burritos.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!