Cine infantil amb la història de Pan i el viatge a Mai Més en el Teatre Municipal de Benicàssim

lacasaincierta2

Entre la programació del Teatre Municipal de Benicàssim per al mes de gener i febrer apareixen dues propostes dirigides al públic infantil amb un toc molt humà i divertit. El joc de sensacions i emocions amb el qual experimenta la companyia de teatre per a bebès La Casa Incierta amb ¿Quién era yo antes de ser yo? Però tambié cinema infantil amb El viaje de Arlo, l’últim estrena de Pixar,  i Pan. Viaje a Nunca Jamás. Les entrades per a cadascuna d’aquestes propostes es poden adquirir en la mateixa taquilla del Teatre Municipal o a través de la seua pàgina web.

El viaje de Arlo |CINEMA INFANTIL

Descripció: Arlo és un dinosaure espantadís que prompte haurà de superar les seues pors per a enfrontar-se a aquesta nova aventura que porta Pixar. Però, un dinosaure? Sí, en El viaje de Arlo l’asteroide que va acabar amb aquests rèptils va passar de llarg, per la qual cosa humans i dinosaures conviuen els uns amb els altres. Encara que hi ha una altra anomalia més, en aquest món els dinosaures parlen i els que rugeixen –i fins i tot udolen- són els humans, els cavernícoles. Cavernícoles com Spot, que acompanyarà a Arlo en aquest particular viatge. I és que una tempesta separa a Arlo de la seua família i haurà de trobar-los amb l’ajuda de Spot.
Dia: 23 gener*
Hora: 18.30
Edat: Tots els públics
Preu: 2 euros

La Casa Incierta: ¿Quien era yo antes de ser yo? |TEATRE INFANTIL

Descripció: La companyia de teatre hispà-brasilera, coneguda per les seues increïbles propostes en les quals crea diferents històries a través del teatre de bebès i un llenguatge poètic captivador, La Casa Incierta arriba a Benicàssim amb aquesta proposta en la qual juguen amb un temps fóra del temps i la idea de la transformació per a tots aquells que estan, precisament, en plena transformació com els bebès. Les relacions profundes, com aquella que manté una mare o un pare amb el seu fill o filla o un avi amb la seua néta. Són portadors de maletes antigues, i en aquest cas arriben disposats al fet que entenguem moltes coses que s’escapen, o oblidem.
Dia: 6 febrer
Hora: 12.00 i 18.00
Durada: 1 hora
Edat: Recomanat per a la primera infància
Preu: 6 euros (adult + bebè)

Pan. Un viaje a Nunca Jamás |Cine infantil

Descripció: Torna el País de Mai Més, però esta vegada per a conéixer la història de Peter, un xiquet de 12 anys a què abandona sa mare quan és xicotet i que ha passat tota la seua vida en un orfenat. El seu viatge a Mai Més suposarà un muntó de noves aventures carregades de fantasia. Farà nous amics, com la guerrera Tigrilla i el Capità Garfi, mentres intenta derrotar al temible pirata Barbanegra… Per a convertir-se en aquell xiquet que mai va voler créixer, Peter Pa.
Dies: 20 i 21 de febrer
Hora: 18.30
Edat: A partir de 7 anys
Preu: 2 euros

*La sessió programada de El viaje de Arlo per al diumenge 24 queda anul·lada per motius aliens al teatre

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!