Almassora Circ s’ompli de l’humor del ‘Freak Show’ de Circo La Raspa

La bella tour2

Una història d’amor entre el cel i la terra, dos pallassos que continuen la tradició familiar del circ a través del riure o titelles i pallassos que mostraran l’essència del circ contemporani; hi haurà salts i acrobàcies que deixaran a tothom amb la boca oberta o els artefactes sobre rodes d’un peculiar professor. Açò tan sols és un aperitiu de la màgia que amaga el cicle Almassora Circ, que prepara diferents espectacles de circ un dissabte a la vesprada al mes en diferents places del municipi, amb entrada lliure. Companyies com La Troupe Malabo, La Furtiva o BotProject seran les encarregades de donar forma a aquest cicle. Pren nota.

L’home roda (Professor Karoli)

Descripció:
El Professor Karoli té una gran passió per les rodes. I sobre rodes, també. A través de l’enginy, presentarà els diferents artefactess amb rodes: Monocicles, bicis nanes o qualsevol cosa que li puga passar pel cap a aquest particular inventor que sempre, sempre, es desplaça dins d’una roda de motor.
Dia: 17 octubre
Hora: 18.00
Lloc: Plaza de Pere Cornell

La bella tour (La Bella Tour)

Descripció:
Va haver-hi un temps en el qual els circs estaven plens de riures i sorpreses, quan els malabaristes, acròbates i pallassos no paraven d’anar d’un costat a un altre. Però açò ha canviat, i ara només queden dos pallassos. Recuperen i recorren cada racó amb l’objectiu de tornar fer riure a la gent mentre recuperen la màgia d’aquell circ. Aquest espectacle forma part de la XXIII Mostra de Teatre Reclam.
Dia: 21 novembre
Hora: 18.00 (50 minuts)
Lloc: Plaça Santa Isabel

Sabates en l’aire (La Furtiva)

Descripció:
Ella, despreocupada i lliure; ell obsessionat amb la realitat. Ella viu en l’aire; ell amb els peus en terra. Sembla que gens pot unir a aquests dos personatges, excepte una increïble història d’amor. Tots dos crearan un món a mesura amb el qual aconseguiran superar totes aqueixes diferències.
Dia: 19 desembre
Hora: 18.00
Lloc: Plaza de Pere Cornell

Tres pallassos de maleta (La Troupe Malabo)

Descripció:
Unes titelles representaran als pallassos d’aquest particular circ contemporani que porta la companyia La Troupe Malabo. Un circ que es reinventa i abandona totes les regles del circ tradicional. Imaginació, humor, malabars i el públic com a gran protagonista.
Dia: 18 de gener
Hora: 18.00
Lloc: Plaza Botànic Calduch

Collage (BotProject)

Descripció:
Un increïble espectacle d’acrobàcies, equilibri i salts. Dos homes apareixen suspesos en l’aire, han de complir amb el seu paper: Tirar-se a una piscina. Malgrat que al principi tot ix segons l’establit, prompte comencen a rebel·lar-se, i les seues bogeries es traslladen als seus salts, el joc amb objectes i les riallades. Tot fins que aconsegueixen ensenyorir-se per complet de l’espectacle.
Dia: 20 febrer
Hora: 18.00 (40 minuts)
Lloc: Plaza Pere Cornell

Freak Show (Circo La Raspa)

Descripció:
Torri di Chous, malabarista d’aquest Freak Show, és l’únic que ha acudit a la cita. A la vora un atac de nervis, ha de traure avant el show ell assoles. Prompte apareix per a ajudar-li el Gran Paquetin. Carisma, humor i moltes, moltes històries a través dels malabars i una màgica senzillesa.
Dia: 19 març
Hora: 18.00 (1 hora)
Lloc: Plaça Santa Isabel

'Freak show'. Foto: Marta Marco González.

‘Freak show’. Foto: Marta Marco González.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Almassora Circ s’ompli de l’humor del ‘Freak Show’ de Circo La Raspa

  1. Pingback: Espai Menut | La XXIII Mostra de Teatre Reclam también para público infantil: Circo, teatro para bebés, con objetos, instalaciones,...

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!