Almassora Circ s’ompli de l’humor del ‘Freak Show’ de Circo La Raspa

La bella tour2

Una història d’amor entre el cel i la terra, dos pallassos que continuen la tradició familiar del circ a través del riure o titelles i pallassos que mostraran l’essència del circ contemporani; hi haurà salts i acrobàcies que deixaran a tothom amb la boca oberta o els artefactes sobre rodes d’un peculiar professor. Açò tan sols és un aperitiu de la màgia que amaga el cicle Almassora Circ, que prepara diferents espectacles de circ un dissabte a la vesprada al mes en diferents places del municipi, amb entrada lliure. Companyies com La Troupe Malabo, La Furtiva o BotProject seran les encarregades de donar forma a aquest cicle. Pren nota.

L’home roda (Professor Karoli)

Descripció:
El Professor Karoli té una gran passió per les rodes. I sobre rodes, també. A través de l’enginy, presentarà els diferents artefactess amb rodes: Monocicles, bicis nanes o qualsevol cosa que li puga passar pel cap a aquest particular inventor que sempre, sempre, es desplaça dins d’una roda de motor.
Dia: 17 octubre
Hora: 18.00
Lloc: Plaza de Pere Cornell

La bella tour (La Bella Tour)

Descripció:
Va haver-hi un temps en el qual els circs estaven plens de riures i sorpreses, quan els malabaristes, acròbates i pallassos no paraven d’anar d’un costat a un altre. Però açò ha canviat, i ara només queden dos pallassos. Recuperen i recorren cada racó amb l’objectiu de tornar fer riure a la gent mentre recuperen la màgia d’aquell circ. Aquest espectacle forma part de la XXIII Mostra de Teatre Reclam.
Dia: 21 novembre
Hora: 18.00 (50 minuts)
Lloc: Plaça Santa Isabel

Sabates en l’aire (La Furtiva)

Descripció:
Ella, despreocupada i lliure; ell obsessionat amb la realitat. Ella viu en l’aire; ell amb els peus en terra. Sembla que gens pot unir a aquests dos personatges, excepte una increïble història d’amor. Tots dos crearan un món a mesura amb el qual aconseguiran superar totes aqueixes diferències.
Dia: 19 desembre
Hora: 18.00
Lloc: Plaza de Pere Cornell

Tres pallassos de maleta (La Troupe Malabo)

Descripció:
Unes titelles representaran als pallassos d’aquest particular circ contemporani que porta la companyia La Troupe Malabo. Un circ que es reinventa i abandona totes les regles del circ tradicional. Imaginació, humor, malabars i el públic com a gran protagonista.
Dia: 18 de gener
Hora: 18.00
Lloc: Plaza Botànic Calduch

Collage (BotProject)

Descripció:
Un increïble espectacle d’acrobàcies, equilibri i salts. Dos homes apareixen suspesos en l’aire, han de complir amb el seu paper: Tirar-se a una piscina. Malgrat que al principi tot ix segons l’establit, prompte comencen a rebel·lar-se, i les seues bogeries es traslladen als seus salts, el joc amb objectes i les riallades. Tot fins que aconsegueixen ensenyorir-se per complet de l’espectacle.
Dia: 20 febrer
Hora: 18.00 (40 minuts)
Lloc: Plaza Pere Cornell

Freak Show (Circo La Raspa)

Descripció:
Torri di Chous, malabarista d’aquest Freak Show, és l’únic que ha acudit a la cita. A la vora un atac de nervis, ha de traure avant el show ell assoles. Prompte apareix per a ajudar-li el Gran Paquetin. Carisma, humor i moltes, moltes històries a través dels malabars i una màgica senzillesa.
Dia: 19 març
Hora: 18.00 (1 hora)
Lloc: Plaça Santa Isabel

'Freak show'. Foto: Marta Marco González.

‘Freak show’. Foto: Marta Marco González.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

calabazarellena
Cuina divertida
Carabassa farcida

One thought on “Almassora Circ s’ompli de l’humor del ‘Freak Show’ de Circo La Raspa

  1. Pingback: Espai Menut | La XXIII Mostra de Teatre Reclam también para público infantil: Circo, teatro para bebés, con objetos, instalaciones,...

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!