Celebra el Dia Mundial Forestal en la Tinença de Benifassà de la mà d’Itinerantur

Irta_Itinerantur-28 copia

Una vegada més, història, cultura i naturalesa es troben. I ho fan de la mà de Itinerantur, que per a l’hivern de 2016 ha preparat diferents excursions plenes de màgia, històries i diversió. I, és que, precisament aquest és el seu lema: Conèixer, estimar i conservar. A més de les diferents rutes i excursions que Itinerantur elabora a mida, també impulsa una sèrie d’activitats perquè les gaudisca tota la família. Açò no és tot, i és que aquest 2016 Itinerantur vol celebrar el Dia de l’Educació Mediambiental (23 gener) i el Dia Mundial Forestal (20 març) descobrint més racons naturals de la província. T’apuntes?

Dia de l’educació ambiental! Les oliveres mil·lenàries del Maestrazgo |23 gener

oliveraDescripción: Recorregut per les oliveres més antigues de Canet lo Roig, coneixent diferents paisatges autòctons al costat de mil·lenaris arbres. Gaudint d’un esmorzar autòcton en l’ermita de Santa Isabel i descobrint la Sénia de Marimon. Des de Canet lo Roig adreça Traiguera per a conèixer l’olivera més antiga del poble, mentre diferents productors d’oli oferiran un tast d’aqueix or líquid. Després del menjar, un tècnic de turisme desvelarà els secrets del conjunt monumental del Reial Santuari de la Verge de la Font de la Salut. Més informació sobre aquesta excursió en aquest enllaç.
Lloc de trobada: Canet lo Roig
Hora: 09.00
Dificultat: Molt baixa
Distància: 6 km
Preu: 25,75 euros/persona*

Mascarell: Ruta teatralitzada per la història |31 gener

Descripció: Uns actors donaran a conèixer la història de Mascarell, l’única població totalment emmurallada de la Comunitat Valenciana. Tots els personatges de la història i la cultura realitzaran un recorregut teatralitzat. Més informació sobre aquesta excursió en aquest enllaç.
Lloc de trobada: Mascarell
Hora: 11.20
Dificultat: Molt baixa
Distància: 1 km
Preu: 8 euros adults; 6 euros xiquets/as de 8 a 12 anys; gratis menors de 8 anys

El Castell de Xivert: La Serra d’Irta fortificada |7 febrer

Irta_Itinerantur-27 copiaDescripción: El Castell de Xivert (Alcalá de Xivert, Castelló) és un dels exemples de hisn (fortalesa musulmana) més importants del període califal andalusí hagut de, entre altres coses, al seu imponent mur oriental de tàpia calicostrada. Itinerantur descobreix tots els secrets naturals i culturals que amaguen, acompanyat com sempre amb un esmorzar de productes autòctons.
Lloc de trobada: Ermita del Calvari (Alcalà de Xivert)
Hora: 09.30
Dificultat: Moderada-baixa
Distància: 8,5 km
Preu: 23,75 euros/persona*

Mascarell: Ruta teatralitzada per la història |28 febrer

mascarellDescripció: Uns actors donaran a conèixer la història de Mascarell, l’única població totalment emmurallada de la Comunitat Valenciana. Tots els personatges de la història i la cultura realitzaran un recorregut teatralitzat. Més informació sobre aquesta excursió en aquest enllaç.
Lloc de trobada: Mascarell
Hora: 11.20
Dificultat: Molt baixa
Distància: 1 km
Preu: 8 euros adults; 6 euros xiquets/as de 8 a 12 anys; gratis menors de 8 anys

El Castell d’Aín i els habitants de la Selva Mediterrànea |6 març

selvamediterraneaDescripción: Aquest bosc de sureres és conegut com la Selva Mediterrània. La ruta es compon d’un recorregut pel nucli urbà d’Aín, coneixent la seua història i arquitectura, la relació que mantenen els habitants d’Aín amb el bosc i de quina manera és possible viure amb harmonia amb la naturalesa. Més informació sobre aquesta excursió en aquest enllaç.
Lloc de trobada: Aín
Hora: 10.00
Dificultat: Molt baixa
Distància: 4,5 km
Preu: 23,75 euros/persona*

Dia Mundial Forestal! La vida en les masies de la Tinença de Benifassà |20 març

benifassaDescripción: Paisatges d’una increïble bellesa; salvatges, màgics i amb molta història. Descobrir com es vivia en les muntanyes fa 50 anys, explicat, a més, de primera mà; i després, esmorzar amb productes de la terra en el Mas de n’Isa. Més informació sobre aquesta excursió en aquest enllaç.
Lloc de trobada: La Pobla Benifassà
Hora: 10.00
Dificultat: Moderada-baixa
Distància: 8 km
Preu: 23,75 euros/persona*

*Inclou els guies-intèrprets, el segur, l’esmorzar autòcton (pa, suc d’oliva, formatges, embotit, va venir, sucs, fruita de temporada…), els materials necessaris (didàctics, prismàtics, brúixoles…), el reportatge fotogràfic d’alta qualitat i altres segons excursió. Xiquets/as fins a 8 anys gratis.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!