La cultura de la titella arriba a Cabanes, la nova parada del Circuit Titellavolta

Alcalà exposicion

Serà el Saló de Cristall de la Casa de Cultura de Cabanes l’epicentre de l’activitat que, com és habitual en aquest circuit, vol mostrar la cultura de la titella a través d’exposicions, visites guiades, un taller de fabricació i, com a final, la representació de l’obra Los primeros burritos, a càrrec de Xarop Teatre. Així, Cabanes es converteix en la nova parada del Circuit Titellavolta, que organitza la Diputació de Castelló sota la coordinació de CeBe Muntatges Teatrals. El programa es desenvoluparà entre el dijous 31 de març i el dissabte 2 d’abril. Fins al moment, el Circuit Titellavolta ha passat per Sant Mateu, Viver, Moncofa, Llucena del Cid i Alcalà de Xivert.

La inauguració de l’exposició de titelles tindrà lloc el dijous 31, amb visita oberta i amb explicació guiada. El mateix programa es desenvoluparà el divendres 1 d’abril, encara que amb un horari més ampli. Així, es podrà visitar la mostra amb visites guiades per part de Carles Benlliure i Rebeca Castro.

El dissabte 2 al matí tindrà lloc el taller de construcció i maneig de titelles, mentre que a la vesprada es representarà l’obra Los primeros burritos. Totes les activitats seran de lliure accés per al públic.

Programa del Circuit Titellavolta – Cabanes*

Dijous 31 de març
17.00 a 20.00. Exposició de titelles. Visita guiada a les 19.00

Divendres 1 d’abril
11.30 a 14.00. Exposició de titelles. Visita guiada a les 12.30
16.30 a 20.00. Exposició de titelles. Visita guiada a les 18.00

Dissabte 2 d’abril
11.00 a 14.00. Taller de titelles
18.00. Xarop Teatre: Los primeros burritos

*Totes les activitats es desenvoluparan en el Saló de Cristall de la Casa de Cultura de Cabanes; amb entrada lliure.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!