Formigues Festival va a ‘passar-ho bé’ en la seua quarta edició amb Billy Boom Band, Lali Rondalla i Bergamotto & Co

formigues festival ambiente_opt

Ja no és que cada vegada més festivals de música facen un buit en la seua programació al públic infantil, sinó que fins i tot ja hi ha festivals fets a la mesura dels xiquets i xiquetes. Un exemple d’açò és el Formigues Festival, un festival per a menuts que també gaudeixen els majors, i que celebrarà la seua quarta edició els pròxims 14 i 15 de maig en el Recinte Villacamp a Benicàssim (enfront del pont de ferro). Des de 2013 impulsant la idea de crear una cita feta a la seua mesura en la qual puguen gaudir de la música, el teatre, jocs, tallers i un munt d’activitats. La seua edició de 2015 va servir per a assentar-se definitivament, i enguany arriben amb una programació molt variada i completa.

Les bases sobre les quals creix la programació de Formigues Festival són l’originalitat, varietat i les últimes tendències en espectacles i propostes per a públic familiar i infantil. De moment es coneixen els primers noms del cartell. En l’apartat musical, passarà pel formiguer el projecte de música pop-rock Billy Boom Band, format per Marcos Casal i Raúl Delgado de La Sonrisa de Julia. Amb el lema “El rock és cosa de xiquets”, aquesta proposta aconsegueix que xiquets i xiquetes comprenguen el món, tot el que els envolta i diferents valors a través de la música. Van a “Pasarlo bien”.

També estarà la cantautora Lali Rondalla. Una interessant proposta, molt divertida i original, que a través de la cançó i els seus contes aconsegueix representar el món d’avui dia. Hi haurà més música en directe amb Yep!! (pop-rock), Sticky Fartons (versions rock) i Dj Mar de Estellos.

A més, aquesta edició comptarà amb Formigues Star, una plataforma en la qual grups i artistes emergents es podran donar a conèixer. Per Formigues Star passaran Las Auténticas, banda tribut a Los Auténticos formada per les més xicotetes de la família Morcillo, el jove Jalohe, la gran sorpresa de la passada edició del Pro Weekend, els alumnes de l’escola Berklee, el Centre Municipal de les Arts de Borriana, els combos de Mondo Ritmic i l’aula 12 Notes.

Lali Rondalla

Un altre gran protagonista de Formigues Festival serà el punk. I és que, coincidint amb els 40 anys de l’origen del punk, el festival commemora la història i cultura d’aquest estil. S’interpretaran temes relacionats amb el moviment perquè puguen conèixer-ho i gaudir-ho; a més trobaran una zona punk, en la qual podran explotar la seua creativitat.

També hi haurà circ en la quarta edició de Formigues Festival de la mà dels divertits Bergamotto & Co, amb un taller de circ i una classe de clown gestual amb la qual podran desenvolupar el llenguatge i la poètica del clown contemporani. La cultura urbana també estarà representada pels b-boys Proemios i la seua exhibició de break dance i el beat box amb Ramiro McTersse ‘Ramiroquai’, qui impartirà un taller de percussió corporal.

A més dels espais habituals del festival, com la platja Formigues, el mur musical, la FormiBiblio, una zona de restauració i relax, un espai per a bebès lactants i un mercat ambulant. Aquesta edició també porta noves àrees de joc obertes, una zona de cuinetes en la qual xiquets i xiquetes elaboraran els seus propis menús i un circuit de rutes sensorials dirigits a xiquetes de 0 a 3 anys. Sense oblidar la Ràdio Formigues, que enguany torna a emetre en directe.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Formigues Festival va a ‘passar-ho bé’ en la seua quarta edició amb Billy Boom Band, Lali Rondalla i Bergamotto & Co

  1. Pingback: Espai Menut | Robótica con Droide, Scordae y el manifiesto de Ángel Gil Cheza, entra las novedades del Formigues Festival

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!