Robòtica amb Droide, Scordae i el manifest d’Ángel Gil Cheza, entre les novetats del Formigues Festival

Festival_Formigues_Acf-Fotografia_330

Música, arts escèniques, tallers, activitats,… El festival pensat per a xiquets i xiquetes Formigues Festival segueix donant xicotetes pinzellades de com serà la seua pròxima edició, que es celebrarà el 14 i 15 de maig en el Recinte Villacamp de Benicàssim (enfront del pont de ferro).

Formigues Festival entrava amb força amb les primeres confirmacions del seu cartell, en el qual es poden llegir els noms de propostes tan interessants com les de Billy Boom Band, Lali Rondalla, Yep!!, Sticky Fartons i els dj’s Mar de Estellos i Jinete Pálido. En l’apartat d’arts escèniques apareix la proposta de circ que porta Bergamotto & Co. Però això no és tot, Formigues Festival aposta per les noves bandes i solistes i en la seua pròxima edició comptarà amb l’escenari Formigues Star, pel qual passaran Las Auténticas, Jalohe i diferents combos d’escoles de música. Precisament, una de les novetats és la incorporació de Scordae a aquest nou escenari (en este article trobaràs explicada la primera tanda de confirmacions del Formigues Festival).

A més, s’afig l’exhibició de break danse de la mà de la crew Proemios, el taller de percussió de Ramiroquai, la platja Formigues, el projecte de Ràdio Formigues que permet emetre durant la celebració del festival, el mercat ambulant i diferents zones d’amb jocs i activitats.

billy boom band3

Les noves notícies que arriben des de Formigues Festival segueixen impulsant una programació variada, original i de qualitat que puguen gaudir xiquets i xiquetes (i tota la família) de diferents edats. Novetats com la presència de l’escriptor Ángel Gil Cheza, encarregat de redactar un manifest amb motiu del 40 aniversari del punk, ja que enguany el festival compta amb un àrea i diferents activitats dedicades al gènere i a recordeu la seua història i cultura.

En l’apartat de jocs, Fugafusta s’encarregarà d’elaborar divertits jocs de fusta i Droide de mostrar l’espectacularitat i diversió de la robòtica. També hi haurà un espai dedicat a l’aprenentatge, el Fòrum Formigues, que albergarà xarrades sobre temes relacionats amb l’educació i l’entorn familiar, l’apartat sostenible, que enguany comptarà amb la presència del col·lectiu SEO BIRD LIFE, i l’àrea Formigues Solidaries, amb les ong’s ACNUR i SSOM (Servei de Suport i Orientació al Menor). A més, donaran a conèixer el seu projecte en el festival Imagine Elephants, una iniciativa que defensa el dret del xiquet i xiqueta a jugar i a la importància del joc en l’etapa infantil.

Festival_Formigues_Acf-Fotografia_228

 

Entrades Formigues Festival 2016

La venda online d’abonaments complets i d’entrades d’un dia començarà el 4 d’abril, amb un preu de l’abonament des de 10 euros per a adults i des de 6 euros per als xiquets i xiquetes. A partir de l’11 d’abril els preus aniran pujant i el 18 d’aqueix mateix mes es posaran a la venda les entrades d’un sol dia. El preu de l’abonament en taquilla serà de 17 euros per a adults i 12 euros per a xiquets.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Robòtica amb Droide, Scordae i el manifest d’Ángel Gil Cheza, entre les novetats del Formigues Festival

  1. Pingback: Espai Menut | Participa en el manifiesto punk de Ángel Gil Cheza para Formigues

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!