Participa en el manifest punk d’Ángel Gil Cheza per a Formigues

Cheza Formigues (1)

Enguany se celebra el 40 aniversari del Punk. Des de Formigues Festival m’han convidat a redactar un manifest punk per als nostres xiquets, perquè comprenguen de què parlem quan parlem de punk. Seria difícil d’explicar, veritat? Més avui dia que molta de la simbologia punk ha sigut absorbida per les tendències, i la música, en molts casos, s’ha buidat de contingut per complet. Potser calga parlar-los de l’única cosa que queda, del que no es pot pervertir, la qual cosa no està a l’abast d’una targeta de crèdit: l’actitud.

El punk, quaranta anys després no hi ha dubte que és una actitud, una forma de comportar-se, un Do it yourself aplicat a tot, a la vida, a la família, a la música, a la botànica ornamental, a la cuina tradicional dels Ports… Actitud. Açò és… Però com explicar-li-ho als xiquets en un manifest? Doncs bé, per a açò compte amb la vostra ajuda, mamis i papis. Què millor per a explicar-los als nostres xiquets què és el punk, quin és aquesta actitud a la qual ens referim i que difícilment podríem enunciar amb paraules que posar-los a ells com a exemple. Perquè, anem a veure, no em digueu que mai heu dit o pensat açò de: Filla meua, és que eres punki! Així que a l’embolic, animeu-vos a explicar-nos quan, en què situació el comportament dels vostres xiquets us sembla punk, quan veieu reflectit en ells tot el punk que hem embegut (i el que no) i que inevitablement ha condicionat, condiciona i condicionarà les nostres vides sempre, i per açò, l’educació dels nostres xiquets també.

Us demanem que en una línia, dues o deu, ens expliqueu què coses punk fan els vostres fills. Amb les vostres aportacions, espere poder explicar-los millor als nostres xiquets què és ser punk, i que el punk no mor.

Ángel Gil Cheza

Així és, el festival de música per a xiquets i xiquetes Formigues Festival dedica la seua pròxima edició, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de maig en el Recinte Villacamp de Benicàssim (enfront del pont de ferro), al moviment punk. Així que, a més d’un àrea dedicada al punk, Formigues compte, com ell mateix explica, amb la col·laboració de l’escriptor Ángel Gil Cheza. En Espai Menut ens hem proposat ajudar-li, i per açò hem engegat un sorteig d’un abonament familiar doble entre tots i totes les que participeu en aquest manifest punk comentant què coses punk fan els vostres fills i/o filles en la publicació de Facebook, fins al divendres 15 d’abril.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

3 thoughts on “Participa en el manifest punk d’Ángel Gil Cheza per a Formigues

  1. Cuando tu hija, que duerme contigo, empieza a morderlo todo porque le están saliendo los dientes y te despiertas de un mordisco en un testículo.

  2. Pingback: Espai Menut | Formigues Festival se pone a 5.000 en su cuarta edición

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!