Peppa Pig i la seua família proposen una Pasqua diferent en la Sala Opal

familia2

És una de les sèries infantils més conegudes a tot el món, arribant a xiquets i xiquetes de quatre continents. Peppa Pig deu el seu èxit i increïble repercussió, principalment, al retrat que fa la sèrie de diferents qüestions relacionades amb la vida quotidiana dels xiquets. Unint en un mateix format diversió i aprenentatge. Ara Peppa Pig i la seua família, amb George, Mamà Pig i Papà Pig, i els seus amics Sr Potato i l’elefanta Emily Elephant han decidit visitar el Grau de Castelló en Pasqua

. Concretament serà en la Sala Opal (en el Port Azahar) els dies 25 i 26 de març. Les entrades ja es poden aquirir en Discos Ritmo o a través de la pàgina web des de 14 euros.

cocina05Des de Creativos Educativos i Bemusic han preparat una cita redona a través de la qual el públic infantil i familiar se submergirà en el món de Peppa Pig. La Sala Opal es converteix en un parc d’oci infantil amb diferents espais en els quals xiquets i xiquetes podran realitzar tallers i activitats; com el taller de cuina amb Mamà Pig, participar en la gymkhana del Sr. Potato, viatjar amb el coet de l’espai d’Emily Elephant o pujar al cotxe de Papà Pig.

Però hi haurà més, com una zona de photocall en la qual es podran fotografiar i conèixer als els personatges de la coneguda sèrie; un escenari en el qual, durant cada jornada, seran Peppa Pig i els seus amics els que donaran forma a diferents actuacions musicals en directe; i descansar i menjar alguna cosa en la terrassa Lounge Pig.

Peppa Pig

cochepapa01Data: 25 i 26 de març
Lloc: Sala Opal (Grau de Castelló)
Horari:
Matins de 10.00 a 12.00 i de 12.30 a 14.30
Vesprades de 16.00 a 18.00 i de 18.30 a 20.30
Edat: Tots els públics
Preu: 14 euros (compra anticipada online o física en Discos Ritmo)

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!