‘Un + de Circ’ en Les Aules: Humor i acrobàcies amb ‘The Audition’ de Xa Teatre

un+decirc 80

L’Espai Cultural Obert Les Aules celebra el Dia Mundial del Circ dedicant tot el mes d’abril a aquesta increïble disciplina, capaç d’enganxar tant a xicotets com a majors. Es tracta de la iniciativa Un + de Circ, que omplirà cada dissabte del mes d’abril amb una proposta de circ. Fins a un total de cinc actuacions per a públic familiar. Totes les passades seran a les 18.30, amb entrada lliure.

La Companyia La Tête serà l’encarregada de donar el tret d’eixida d’Un + de Circ el 2 d’abril amb la proposta Yo payaso de todo. Una divertida proposta que rememora els nombres clàssics dels pallassos de tota la vida a través de la història de dos pallassos totalment diferents que hauran de posar-se d’acord per a poder dur a terme el seu show, encara que aconseguir-ho siga extremadament difícil i divertit.

Humor, circ i amor el dissabte 9 amb Eddy Eighty, que realitza un autèntic viatje arrere en el temps, concretament als anys 80. The power of the 80’s és un espectacle en el qual es pot trobar música (dels 80, clar), malabars, ball i acrobàcies. I tot perquè “només hem de tornar arrere i escoltar el que ens van dir els 80’s”.

Mentre, el dissabte 16 el Colectivo Circo 9.8 porta a l’Espai Cultural Obert Les Aules la història de dos germans bessons, Silvia i Jordi, amb Split. Tots dos mostraran una simbiosi perfecta, de quina manera dues persones diferents poden semblar pràcticament iguals. Un espectacle en el qual la sincronització impera. Amb bones dosis d’humor, en aquest cas gestual, la proposta de Jean Philippe Kikolas amb Sin remite, el dissabte 23. Circ i teatre donen vida a aquest entranyable personatge que aconseguirà introduir al públic en el seu particular món. Escala lliure, objectes, malabars i fins i tot un globus gegant són algunes de les tècniques de la qual fa ús Jean Philippe Kikolas per a desenvolupar aquesta proposta.

L’últim espectacle d’Un + de Circ serà a càrrec de Xa Teatre amb The Audition. I és que sembla que el dissabte 30 d’abril hi haurà un càsting per a El lago de los cisnes, i qualsevol ballarina estaria disposada a tot per a aconseguir aqueix paper. En aquest cas, seran dues ballarines les que es batran entre elles per a demostrar qui mereix portar-se el protagonisme. Sense cap tipus de compassió…

Un + de Circ

  • 2 abril. Cia La Tête: Yo payaso de todo
  • 9 abril. Eddy Eighty: The power of the 80’s
  • 16 abril. Colectivo Circo 9.8: Split
  • 23 abril. Jean Philippe Kikolas: Sin remite
  • 30 abril. Xa Teatre: The Audition

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!