La pel·lícula brasilera “El niño y el mundo” aborda els problemes del món modern a través de l’animació

piccolisentimenti

El Teatre Municipal de Benicàssim proposa dos espectacles molt interessants dirigits al públic infantil i familiar per al mes d’abril. Muntatges diferents que recreen posades en escena sorprenents que despertaran els sentits de xiquets i xiquetes, i espectacles que parlen de sentiments, emocions i capacitats. Les protagonistes d’aquest mes seran la companyia Tof Théatre amb la interessant proposta de marionetes Piccoli Sentimenti i Teatro delle Briciole amb una de les seues propostes més conegudes, Con la muñeca en el bolsillo. Les entrades per als espectacles es poden adquirir online o en la taquilla del Teatre Municipal de Benicàssim.

Companyia Tof Théatre: Piccoli Sentimenti |Teatre infantil

Dia: 1 abril
Hora: 18.00
Descripció: Piccoli Sentimenti proposa una posada en escena diferent que va més enllà d’un espectacle de marionetes. Amb el públic assegut en la vora de l’escenari, perquè puguen palpar l’acció, dins d’un capoll de vels naixerà Piccoli Sentimienti, una criatura amb la qual descobriran diferents sentiments a través de la vista i el tac; sense les paraules i amb música en directe acompanyant la posada en escena. Aquesta idea, que naix arran d’una sèrie d’experiments d’Antonio Catalano en el seu taller, fa ús de l’humor i les emocions des d’una perspectiva tendra i burleta per a aconseguir que el públic infantil també recórrega el viatge que fan les seues marionetes.
Durada: 45 minuts
Edat: de 3 a 5 anys, i públic familiar
Preu: 3 euros

Companyia Teatro delle Briciole: Con la muñeca en el bolsillo |Teatre infantil

enelbolsilloDia: 16 abril
Hora: 18.00
Descripció: Aquesta proposta de Teatro delle Briciole aconsegueix fer teatre amb el propi públic, canviant en cada representació; sent Amb la nina en la butxaca un dels seus muntatges més emblemàtics. L’espectacle sorgeix del conte rus Vasilisa la Bella d’Alexander Afanasiev, que explica la història d’una xiqueta, Vasilisa, que deixa la seua casa per a endinsar-se en el bosc a la recerca de foc. Vasilisa sempre porta en la seua butxaca una nina, que l’acompanyarà durant tot aquest viatge. Aquesta nina representa diferents valors i capacitats, com la de mirar cap a dins d’un o una mateixa i la capacitat de poder escoltar, sentir i entendre que les coses a voltes no són com semblen, cridant al descobriment. Aquest espectacle també parla del pas d’una generació a un altre i del poder de la intuïció.
Durada: 45 minuts
Edat: de 3 a 7 anys, i públic familiar
Preu: 3 euros

El niño y el mundo (Alê Abreu, Brasil, 2013) |Cinema infantil

Dia: 30 abril
Hora: 18.30
Descripció: Aquesta pel·lícula explica la història de Cuca, un xiquet brasiler que viu en una granja. Un dia el seu pare deixa el llogaret i ell decideix anar en la seua cerca. Aquest viatge farà que Cuca conega un món fantàstic, industrialitzat dominat per animals-màquina i éssers estranys. Aquesta pel·lícula d’animació aborda problemes del món modern i de la Globalització a través dels ulls d’un xiquet.
Durada: 80 minuts
Edat: Tots els públics
Preu: 2 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!