Guanya una setmana en l’escola d’estiu ‘Explore the Summer’ de Clap! a Vila-real i Almassora

escueladeverano Clap2

La primavera ja totalment instal·lada en el calendari, més hores de llum i la pujada de temperatures sembla que estiguen anunciant que cada vegada queda menys perquè arribe l’estiu i, per tant, les vacances escolars. Des de Clap! Languages ja miren cap als mesos de juny i juliol i tornen, amb cinc anys a les seues esquenes, amb les seues escoles d’estiu en anglès Explore the Summer. Un pla perfecte para quan els xiquets acaben el col·legi, on aprendran anglés i es divertiran. Les inscripcions a les escoles d’estiu totalment en anglès ja estan obertes fins al 31 de maig, a partir de 60 euros la matrícula.

L’escola d’estiu Explore the Summer arriba al CEIP José Soriano de Vila-real (del 22 de juny al 29 de juliol), amb places obertes per a xiquets i xiquetes d’altres col·legis, al CEIP Ramiro Izquierdo i CEIP Sanchis Yago de Castelló (del 23 de juny al 29 de juliol tots dos), aquest últim únicament per a alumnes i alumnes del col·legi, i el CEIP Cardenal Cisneros d’Almassora (del 22 de juny al 8 de juliol), també obert a xiquets i xiquetes d’altres col·legis. I, de la mateixa manera que Clap! en el seu espai, situat en el carrer Pablo Leocadio de Vila-real, promou l’aprenentatge de llengües de manera natural i propera, amb les seues escoles Explore the Summer aposta per una forma d’aprenentatge en la qual les vivències són la principal tècnica per a aprendre anglès.

D’aquesta manera és l’anglès el que s’acosta a xiquets i xiquetes a través de tallers creatius, de cosmètica natural, cuina, ciències, medi ambient, belles arts, supervivència i música; a més de jocs i excursions de vela, escalada, circuits d’aventura i piscina, entre unes altres. Tot açò al costat d’un equip de professors, format per filòlegs i pedagogs, natius i bilingües.

Enguany des d’Espai Menut sortegem una plaça d’una setmana per a alumnes d’Infantil (a triar per el/la guanyador/a) per a l’escola d’estiu de Clap! a Vila-real i una altra per a Almassora (en horari regular). Per a participar en la promoció és tan senzill com seguir aquests 4 passos que tens a continuació abans del divendres 6 de maig:

  1. Ser/fer-te fan de la pàgina de Clap! en Facebook.
  2. Ser/fer-te fan de la pàgina d’Espai Menut en Facebook.
  3. Compartir aquest post en el teu mur de Facebook.
  4. Enviar un correu electrònic amb la paraula “Promo Clap” en l’assumpte a l’adreça info(arrova)espaimenut.com, posant el teu nom complet i un telèfon de contacte.

La promoció estarà oberta fins al dijous 5 de maig a les 00.00. Una vegada triats/as per sorteig els/les guanyadors/as de les dues places per a l’escola d’estiu de *Clap! a Vila-real i Almassora se li coimunicará per correu electrònic a o llarg del divendres 6 de maig, juntament amb les instruccions per a formalitzar la matrícula sense cost algun.

Explore the Summer Vila-real – CEIP José Soriano (obert a xiquets/as d’altres col·legis)
Dies: del 22 de juny al 29 de juliol
Horari: de 09.00 a 13.00
Ampliable de 07.30 a 17.00, amb opció a menjador

Explore the Summer Castelló – CEIP Sanchis Yago (únicament alumnes/as del col·legi)
Dies: del 23 de juny al 29 de juliol
Horari: de 09.00 a 13.00
Ampliable de 07.30 a 17.00, amb opció a menjador

Explore the Summer Castelló – CEIP Ramiro Esquerre (obert a xiquets/as d’altres col·legis)
Dies: del 23 de juny al 29 de juliol
Horari: de 09.00 a 13.00
Ampliable de 07.30 a 17.00, amb opció a menjador

Explore the Summer Almassora – CEIP Cardenal Cisneros (obert a xiquets/as d’altres col·legis)
Dies: del 22 de juny al 8 de juliol
Horari: de 09.00 a 14.00
Ampliable de 07.30 a 15.00, amb opció a tupper

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!