Clan bufa els 10 ciris en l’Auditori de Castelló

clan festival aniversario

L’Auditori i Palau de Congressos de Castelló es converteix en un autèntic estudi de televisió per a celebrar una festa d’aniversari molt, molt important… Es tracta del dècim aniversari de Clan. La cadena ha preparat un autèntic festival per a celebrar aquestos deu anys de diversió i aprenentatge, i ho fa amb l’espectacle Ven a mi cumple, el qual ja ha girat per diferents ciutats. El torn de Castelló serà el diumenge 8 de maig a les 17.00. Les entrades des de 15 a 24 euros ja es poden adquirir online.

No es tracta d’un aniversari qualsevol, i no solament perquè l’Auditori es transforma per a l’ocasió. La vetlada estarà dirigida per Lucho i Lupita, personatges de Los Lunnis, i comptarà també amb alguns dels personatges més representatius del canal durant aquests deu anys; com Pocoyó, Eli i Pato, Calillou i la seua àvia, Abella Maya, Heidi i Zak de Desafio Champions Sendokai. Tots estan preparats per a bufar les veles, però abans hauran d’afrontar algun que un altre problema…

Diversió i fantasia. Veuen al meu complix s’ha convertit en un espectacle, amb 70 minuts de durada, en el qual es pot trobar música, coreografies, teatre i un increïble muntatge visual, amb l’escenari de l’Auditori muntat com si es tractara de l’estudi de grabació del programa i perfectament adornat per a l’ocasió.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!