FITCarerr 2016. El teatre de carrer irromp a Vila-real

CASTELLON 03052015FIT VILA-REALFOTOS ACF FOTOGRAFIA/Angel Sanchez

Teatre, circ, dansa, clown, acrobàcies, música… El Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-real (FITCarrer) està preparat per a fer un volt per complet a la ciutat i transformar fins a l’última cantonada. Serà del 4 al 8 de maig, amb el gruix de la programació durant el cap de setmana. Els carrers es preparen per a rebre a l’arts de carrer, amb entra lliure.

Companyies internacionals, nacionals i locals donen forma a aquesta dinovena edició del FITCarrer que proposa, un any més, un bon nombre d’espectacles de qualitat, variats i pensats per a diferents públics; des del públic adult fins al familiar i des d’històries que despertaran autèntiques riallades, fins a aquelles que remouran consciències.

Bussejant entre la programació del FITCarrer, que podeu trobar explicada detalladament en aquest article de Nomepierdoniuna, trobem tres grans característiques. D’una banda, les propostes que naixen de les ajudes a la producció per part del festival. Est és el cas de l’espectacle que estrenarà Scura Plats en el festival: Satsuma 3.0. Una peça itinerant sobre xanques amb malabars, acrobàcies, contacontes i música. Diferents elements per a donar forma a aquest nou espectacle amb el qual uns exploradors siderals que acaben d’arribar a la Terra intentaran salvar el planeta.

FITCarrer 2016_programa

Destacar també Eterfeel, la coproducció d’enguany del FITCarrer al costat de la companyia argentina Aerial Jockey Strada, amb la qual donaran forma a un sorprenent espectacle aeri i acrobàtic en el qual participaran un total de 16 artistes i que deixarà a més d’un i d’una amb la boca oberta.

A més, FITCarrer s’alia amb altres festivals d’arts de carrer per a crear sinergies. Com és el cas del resultat de la seua col·laboració amb el AD Festival de Molina de Segura, que porta a Vila-real la proposta The Audition de Xa! Teatre. Que repeteix per segon any consecutiu en el FITCarrer, però aquesta vegada ho fa amb una peça més treballada, de major durada i que promet despertar els mateixos riures que en l’edició anterior.

D’aquesta manera, FITCarrer proposa com gaudir del cap de setmana, de les arts de carrer i de Vila-real. Ara només queda que ens deixem portar pel festival.

_foto de portada espectacle The Audition de Xa! Teatre al FITCarrer 2015, per Ángel Sánchez (ACF)

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!