Nickelodeon Slime Fest. L’onada verda arriba a Benicàssim

slimearse3

Dora La Exploradora, la Patrulla Canina i Bob Esponja ja estan preparant les seues maletes. Fins a les Tortuguas Ninja van a abandonar els subsòls de Nova York aquest estiu. Tovallola, roba, ulleres de sol i molt moc verd. Però, a on van? Es tracta de la segona edició del Nickelodeon Slime Festival.

El festival perfecte que unix música en directe, tallers i jocs i, com no podia ser d’una altra manera, molt slime (el líquid verd que ja s’ha convertit en un símbol de Nickelodeon i que ha impregnat a centenars de persones). Serà en la zona de les Teresetes de Benicàssim del 26 al 28 d’agost (amb un horari de 16.30 a 00.00). Pots adquirir online o venda física en El Corte Inglés, Falcó Viatges, Carrefour Castelló i en la pròpies taquilles del festival l’abonament complet a partir de 30€ o les entrades d’un dia a partir de 12€; a més, Nickelodeon Slime Fest ofereix packs familiars d’entrades a preus especials. L’entrada per a menors de 4 anys és gratuïta.

Sonarà el conegut “Body” de Benjamin (diumenge 28) a Benicàssim, i és que aquest jove cantant finlandès és una de les grans propostes musicals que porta Nickelodeon Slime Fest.

El Nickelodeon Slime Fest sonarà més. Sonarà també al pop-rock de Calum (dissabte 27). Es va fer conegut als 12 anys gràcies al programa de televisió La Voz Kids, i li ha faltat poc temps per a demostrar la seua vàlua. Sent tan jove, Calum arriba a Benicàssim per a presentar el seu ja segon llarg Staying Alive (2016), amb certes pinzellades de pop-danse, electrònica i fins i tot rap.

A qui també vam veure debutar en La Voz Kids, malgrat que la música corre per les seues venes des que era molt xicoteta, ha sigut a Eva Ruiz (diumenge 28). La seua increïble veu i melodies pop han aconseguit arribar fins i tot a artistes nacionals com Sergio Dalma, amb qui signa el tema “Diez” i que s’ha convertit en el seu padrí musical. Tanca el cartell l’eixelebrada proposta de Furious Monkey House (divendres 23). Ells són Mariña, Carlota, Amaya, Irene, Manu i… Un mico? I, és que, el seu professor de música els acompanya en aquesta increïble aventura musical.

La guinda a aquest cartell la posa el ballarí i artista Sergio Alcover, també director artístic del festival i l’encarregat de fer que tant xiquets i xiquetes com a adults ballen durant tot el festival.

A més de música, Nickelodeon Slime Fest dóna forma a diferents àrees temàtiques. Com les pistes lliscants, combats de summe, una dutxa d’encerts, batalla de pistoles slime,… Serà impossible resistir-se a l’onada d’aquest divertit i viscós líquid verd que es converteix en el protagonista de la Zona Slime del festival. A més, en aquesta zona també trobaran un futbolí humà i un minigolf.

batallaslime7

I de Nova York a Benicàssim, el Territori de las Tortuguas Ninja. Una recreació de la ciutat en la qual lluiten en la qual xiquets i xiquetes podran participar en els seus tallers de skateboard i un circuit de BMX; a més de participar en sorteigs.

I, finalment, una Zona de Tallers i Jocs en la qual trobaran un tauler de joc gegant, tallers dedicats a la Patrulla Canina, zones en les quals podran interactuar i jugar amb les apps de Nickelodeon i videojocs, tallers amb drones i robots de joguets i, per a un autèntic canvi de look, una divertida perruqueria en la qual poder convertir-te en un Troll.

A aquestes zones s’afigen un Photocall, un àrea de descans, la tenda oficial de Nickelodeon i una zona de restauració amb food trucks. Ha arribat el moment de pringarse amb el Slime Fest.

POSTER-DEF-RGB

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!