Projeccions i activitats per a descobrir l’univers en el Planetari de Castelló

planet01_gr

Conèixer els racons del sistema solar, sorprendre’ns amb la bellesa de l’Univers, esbrinar què s’amaga després del cel estavellat,… Sembla mentida que puguem tenir coses tan llunyanes com aquestes, tan a prop. I és que el Planetari de Castelló, en el Grau de Castelló, acosta tot aquest tipus de particularitats al públic. Ja siga a través de les seues exposicions (en horari d’11.00 a 14.00 dimarts a diumenges i festius i de 16.30 a 20.00 de dimarts a dissabte, amb entrada lliure) o a través de les sessions que proposa (el preu de l’entrada a les sessions és de 4€ per a majors d’edat i 3€ per a majors de 65 anys, jubilats, menors d’edat i membres de família nombrosa). Sense oblidar la programació especial per a l’estiu amb motiu del 25 aniversari del Planetari. Fins el 29 d’agost.

Deep Sky (Cel profund)

La complexitat i bellesa de l’Univers al nostre abast. Aquest documental ens desvetla què amaga la nit a través de les imatges obtingudes pels grans observatoris del món; imatges preses des de la Terra, però també des de l’espai. Tot açò amb el clar objectiu de poder viatjar a través d’una nit estavellada qualsevol, que deixarà de ser una nit corrent.
Horari: Dimarts a les 18.00 i dissabte a les 13.00 (valencià) + Dissabte a les 18.30 (castellà)
Duració: 30 minuts

Explorant el sistema solar

Mercuri, Venus, Mart, Júpiter, Saturn, Urà i Neptú. Eixim de la Terra adreça l’espai per a conèixer les característiques dels diferents planetes que formen el sistema solar.
Horari: Dimecres i divendres a les 18.00, dissabte a les 12.00 i diumenge a les 13.00 (castellà)
Duració: 24 minuts

La xiqueta que sabia caminar a l’inrevés

Un conte de cap per avall. Anem a descobrir el món des d’un altre punt de vista. No és d’estranyar que aquesta xiqueta haja après a caminar a l’inrevés per a poder tenir el cel sota els seus peus, no faries el mateix? Ella coneix els secrets que guarda la lluna, sap escoltar a les marees, parla amb els arbres i, una de les coses que més li agrada, contemplar el cel estavellat. Entens ja per què li agrada tant caminar a l’inrevés?
Horari: Dijous a les 18.00 i diumenge a les 12.00 (valencià) + Dissabte a les 17.30 (castellà)
Durada: 30 minuts

A més, el Planetari de Castelló també llança la seua escola d’estiu: Estiu Cultural al Planetari. Activitats i experiències perquè coneguen el món científic mentre es diverteixen i aprenen a gaudir del patrimoni científic i històric-artístic de la zona. L’escola d’estiu del Planetari està dirigida a xiquets i xiquetes de 5 a 11 anys, del 4 de juliol al 15 d’agost i amb un horari de 09.00 a 13.00 de dilluns a divendres. Més informació en la pàgina web del Planetari de Castelló.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Projeccions i activitats per a descobrir l’univers en el Planetari de Castelló

  1. Pingback: Espai Menut | Un verano de talleres, juegos y actividades en las playas del Grao de CS y el Planetari

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!