Última parada de l’estiu: Biblioteques del Mar en el Grau de Castelló i Benicàssim

biblioteca del mar jorge comin

Sembla que als llibres també els agrada agafar vacances i anar a la platja. Així, les biblioteques del mar obrin les seues portes a tots aquells i aquelles que vulguen gaudir de la lectura en la platja. A més, el més interessant d’aquestes biblioteques estivals són les activitats, exposicions i tallers que promouen. A l’estiu, els llibres també són protagonistes.

Una d’aquestes biblioteques del mar es troba en el Grau de Castelló, on podràs trobar les últimes novetats en llibres o llegir la premsa. A més d’açò, es desenvoluparan diferents exposicions quinzenals sobre temes marins i fauna mediterrània, com: Vida marina en el Mediterrani (del 15 al 30 de juny i de l’1 al 15 d’agost), Descobreix els sistemes dunars de Castelló (de l’1 al 15 juliol i del 16 al 31 d’agost) i Bandera blava, què és i com conservar-la (del 16 al 31 de juliol i de l’1 al 15 de setembre). I també set tallers setmanals, amb una programació quinzenal, que aconseguiran acostar els llibres a xiquets i xiquetes, manualitats, medi ambient, art, etc. Per a conèixer els tallers, pots consultar la seua pàgina web.

La Biblioteca del Mar del Grau de Castelló romandrà activa fins al 15 de setembre, amb un horari de 10.00 a 14.00 i de 16.30 a 19.30.

Mentre, les biblioteques Jorge Comín i Heliópolis de Benicàssim ja estan preparades per a aquest estiu. Ambdues, romandran obertes fins al 30 de setembre, amb un horari d’11.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00. A més, enguany les biblioteques del mar de Benicàssim aposten per contacontes per a xiquets els divendres del mes de juliol a les 19.30 i agost i per a públic adult els dijous de juliol i agost a les 22.30. Valentí Piñot, Felip Kervarec, Pablo Albo i Cristina Revetla són algunes de les persones encarregades de realitzar aquests contacontes; pots consultar la programació en la web.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Última parada de l’estiu: Biblioteques del Mar en el Grau de Castelló i Benicàssim

  1. Pingback: Espai Menut | El teatro infantil protagonista en el verano de Benicàssim

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!