El feCStival aposta pel seu espai per a ‘kids’ amb més tallers, jocs i música

unnamed (1)

Va ser un dels grans encerts de la passada edició del feCStival, i enguany torna carregat amb moltes més activitats. Es tracta de l’espai dedicat al públic infantil i familiar que alberga el festival: feCStival KIDS. Enguany el feCStival aposta d’una manera clara per obrir encara més la cita a xiquets i xiquetes, aconseguint que formen part activa, gaudint de la música i de la cultura a través de jocs i tallers.

Repeteixen activitats com els tallers de pintacares i globusfexia, a més del panell gegant al que ells i elles mateixes tornaran a donar vida pintant-ho. Però hi haurà molt més en aquesta quarta edició del feCStival. Com les seues activitats esportives, amb classe de Zumba-cuba per a pares i fills, contacontes en anglès, taller de rebosteria creativa on podran decorar les seues pròpies galetes amb motius musicals, robòtica, un divertit taller de bombolles de sabó i fins i tot construiran els seus propis instruments musicals amb materials reutilitzats.

12091242_524991247664252_7026838203931399827_o

A més dels tallers i jocs, i alguna que una altra sorpresa que es guarda el festival, feCStival KIDS s’alia amb Huellas Callejeras i oferirà una xarrada sobre conscienciació animal: Educa para convivir mejor, i les actuacions dels combos de les escoles de música Mondorítmic i The Session.

El feCStival tindrà lloc el dissabte 8 d’octubre en el Parc Rafalafena, amb un horari d’11.00 a 02.00. Entre les novetats d’aquesta edició, destaca el feCStival trades, un programa d’intercanvi entre els grups locals i nacionals que participen en aquesta edició. D’aquesta manera el feCStival continua desvetlant els detalls de la seua quarta edició. Una edició en la qual podrem veure bandes nacionals com The Unfinished Sympathy, Sexy Zebras, Nunatak, Iseo i Katai; i bandes locals com Skizophonic, Nadia Sheik, Claim, Dandy Wolf i Rocket Dj (trobaràs més informació sobre el cartell del feCStival en aquest article de Nomepierdoniuna). Les entrades es poden adquirir online a 5 euros; l’entrada fins als 12 anys serà gratuïta.

unnamed

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “El feCStival aposta pel seu espai per a ‘kids’ amb més tallers, jocs i música

  1. Pingback: Los 'putos' Sexy Zebras y Nunatak completan el cartel del nuevo concepto del feCStival | nomepierdoniuna

  2. Pingback: 10 razones para no perderte el feCStival | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!