La màgia és protagonista a Almassora amb el festival Almacadabra

a1917d_e579e6a53db440c08ccfe6b6206043a7

Cinc mags, cinc espectacles i cinc dies. Coincidint amb les Festes del Roser d’Almassora, se celebra la primera edició del Festival de Màgia en el Carrer Almacadabra. Una proposta que acosta el món de la màgia i l’il·lusionisme al públic familiar i a peu de carrer. Del 2 al 6 d’octubre (tots els espectacles a les 18.00) amb la plaça Espanya d’Almassora com a centre neuràlgic i amb entrada lliure.

A continuació, programació del I Almacadabra:

Mago Miguelillo: Olé |2 octubre

Després de formar-se com a mag en Escuela de Magia de Tamariz de Madrid, el Mago Miguelillo va aconseguir passar de ser un mag que omplia els carrers de màgia a participar en diferents festivals i esdeveniments relacionats. El seu espectacle Olé combina situacions absurdes i increïblement divertides amb efectes màgics sorprenents. Un espectacle en el qual prevalen l’humor i la participació del públic.

Enric Magoo: Mag Màgia |3 octubre

Jocs parlats combinats amb jocs musicals i visuals. Amb aquest espectacle, EnricMagoo realitza un recorregut per diferents especialitats dins del món il·lusionisme; donant forma a una proposta plena de sorpreses. A més, xiquets i xiquetes adquireixen un paper importantíssim, formant part de les seues màgiques històries.

Civi-Civac: Gran Zampano |4 octubre

De sobte el quotidià es transformarà en alguna cosa artístic. Arriba una locomotora experimental, des d’un temps passat carregat de fantasia fins a un avui. Aquest espectacle convidarà al seu públic a formar part d’aqueix passat, a viatjar fins a aqueix món replet de fantasia.

La Troupe Malabó: Abracadabra |5 octubre

Jer Trudi és una súper maga i Isard un alumne molt aplicat. La Troupe Malabó ens porta la divertida proposta d’aquests dos mags a través d’un espectacle que combina l’absurd del món dels pallassos amb de la màgia.

Mago Freddy Varó: Algú ha demanat màgia? |6 octubre

El Mag Freddy és incansable, sempre inquiet i amb l’il·lusionisme per bandera. Espectacles carregats de màgia i teatralitat, que són capaces de donar forma a històries sorprenents i que enganxaran al públic des del primer moment.

cartel almacadabra

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!