El festival infantil Feretes i Cançonetes invadixen el Parc Ribalta amb Dani Miquel, Pengüins, El Diluvi i més

dani miquel

Música, teatre, exhibicions, tallers, jocs,… El festival cultural infantil Feretes i Cançonetes proposa una alternativa cultural pensada per al públic familiar per al cap de setmana del 24 i 25 de setembre. Serà en el Passadís de les Arts (Parc Ribalta), d’11.00 a 15.00 i amb entrada lliure.

Feretes i Cançonetes es converteix en un còctel cultural amb el qual xiquets i xiquetes assaboriran el divertit espectacle musical de Dani Miquel, l’alquimista musical que és capaç de renovar la cultural tradicional valenciana jugant amb els sons i amb els seus instruments, alguns reals i altres inventats; el reggae i ska per a xiquets i xiquetes que porta la banda Pengüins, els qui ja estan afilant els seus instruments per a aconseguir que el Passadís de les Arts balle al ritme de la música jamaicana més divertida; també ballar al ritme que marque el swing i el lindy hop de Black Bottom o la proposta de Rondaballs, que combina rondalles i balls tradicionals en els seus espectacles.

Però açò no és tot, Feretes i Cançonetes també es deixarà portar per la música mestissa i els ritmes mediterranis d’El Diluvi, coneixerà la Nova Cançó amb Carraixet i s’impregnarà del concert preparat per la Banda Municipal de Castelló.

Però en Feretes i Cançonetes també hi haurà teatre, en aquest cas amb una de les companyies de Produccions Scura, La Banda del Drac. Els qui ens conviden a una festa molt particular, una festa pròpia d’un rei… Encara que a aquest rei no tot li eixirà com es pensa. Un espectacle festiu ple de teatre i música, i que estarà protagonitzat per uns joglars molt particulars.

A més del cartell musical i teatral, Feretes i Cançonetes també proposa tallers de circ, muixeranga i màscares, un espai amb llibres i jocs tradicionals i malabars, entre altres activitats.

mockup_feretes

La II Fira de la Cultura del Grau

El dissabte 24 de setembre el Grau de Castelló celebrarà la seua II Fira de la Cultura del Grau, amb el Parc de la Panderola com a seu. Durant tot el dissabte 24 tindran lloc diferents activitats com: exhibicions, tallers, com el contacontes amb Pep i Cante (a les 12.30 en l’Espai Íntim), concerts, com el Concert d’Intercanvi Musical 2016 amb la Unió Musical Santa Cecília de Les Useres i la Unió Musical del Grau (a les 20.00 en el Centre Cultural La Marina), ambdues formacions protagonistes també del cercaviles (a les 19.00), un passeig pel Grau històric (a les 12.30) i un espai d’actuacions on tindran lloc espectacle com el de Botafocs i la seua dansa de cabuts de l’antifaç, entre altres activitats. Tot amb entrada lliure. Pots consultar el programa complet de la II Fira de la Cultura del Grau ací.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!