‘Bichos y Bichas’ despedix la seua tercera edició amb un taller de papiroflèxia

taller-orange-trees-570x320

Després d’un descans durant els mesos d’estiu, la tercera edició de Bichos y Bichas es prepara per a tornar a la càrrega en el mes d’octubre. Bichos y Bichas s’ha convertit en la millor manera d’acostar els productes de proximitat i quilòmetre 0 a xiquets i xiquetes. Els coneixeran i experimentaran amb açò, tot a través de la creativitat, diversió i l’experiència pròpia.

La tercera edició de Bichos y Bichas, repartits entre els mesos d’abril, maig, juny i octubre, proposa un total de sis tallers amb els quals podran provar què els ofereix la terra, crear les seues pròpies obres d’art i fins i tot, etc. Tots els tallers estan dirigits a un públic de 6 a 11 anys, són a l’aire lliure, amb entrada gratuïta (serà necessari inscriure’s prèviament, ja que les places són limitades) i tindran lloc els dissabtes al matí (a les 11.30).

En la seua recta final, són tres tallers els que té preparat Bichos y Bichas. Pren nota:

Taller: Hort urbà

Aprendran a conrear el seu propi hort urbà, les seues pròpies fruites i hortalisses. A més, coneixeran bons hàbits sobre alimentació saludable.
Dia i lloc: 1 d’octubre en Plaça Santa Clara

Taller: Orange Trees

Els més xiquets coneixeran els diferents tipus de taronges que trobem en la nostra província i voltants, aprendran què tipus de taronges són autòctones, en quins tipus de menjar poden prendre-les i diferents receptes. També aprendran els beneficis d’aquestes per al consum saludable. En el taller realitzaran una taronja o una altra fruita de papiroflèxia.
Dia i lloc: 15 d’octubre en Mercat de Sant Antoni
Dia i lloc: 22 d’octubre en Passeig Ribalta

bichos y bichas

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “‘Bichos y Bichas’ despedix la seua tercera edició amb un taller de papiroflèxia

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!