El Teatre Municipal de Benicàssim i Zum Zum Teatre busquen la persona més feliç del món

camisa feliz

Qui és la persona més feliç del món?, es pregunta un dels protagonistes de la història que porta la companyia Zum Zum Teatre al Teatre Municipal de Benicàssim. No sabem si el Tsar aconseguirà esbrinar-ho, però el que sí és segur és que ho tindrà molt complicat. El Teatre Municipal de Benicàssim ens dóna dos importants motius per a ser feliços aquest mes d’octubre a través del cinema i el teatre. Dues propostes per a públic infantil i familiar que parlen sobre la importància de veure amb el cor i de trobar la nostra pròpia felicitat.

ZUM ZUM TEATRE: LA CAMISA DE L’HOME FELIÇ |TEATRE INFANTIL

Un Tsar d’unes terres molt llunyanes cau de sobte malalt. Metges i remeiers de tot el món intenten curar-li, però és un trobador qui troba l’arrel del problema: el Tsar no és feliç. El seu remei? Trobar a una persona que siga feliç i posar-se la seua samarreta. Des d’aquest moment comença la cerca d’algú que siga feliç, però qui és la persona més feliç del món?…

Aquesta història de Zum Zum Teatre reuneix les característiques del teatre pur al costat de les noves tecnologies, creant un nou univers d’imatges animades.

Dia: 22 octubre
Hora: 18.30
Edat: a partir de 6 anys
Preu: 3€

El Petit Príncep (El Principito) (Mark Osborne, França, 2015) |Cinema infantil

Pel·lícula francesa d’animació basada en la coneguda novel·la escrita per Antoine de Saint-Exupéry. Una adaptació lliure signada pel director Mark Osborne i que pren elements del conte original, guanyadora del Premi César 2016 a la Millor pel·lícula animada.

El Petit Príncep (versió original en valencià) explica la història d’una xiqueta que viu en un món ple d’exigències i responsabilitats imposades per una mare molt estricta. Fins i tot es passarà tot el seu estiu estudiant i seguint un programa que li ha marcat aquesta. Però tot canviarà quan conega al seu nou i excèntric veí, qui li mostrarà un món ple d’aventures. La xicoteta s’introduirà en el món del Petit Príncep i començarà a entendre què és veritablement la infància i que l’essencial de la vida no s’amb els ulls, sinó amb el cor.

Dia: 15 i 16 octubre
Hora: 18.30
Edat: tots els públics
Preu: 2€

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!