Del Grau de CS a l’Univers amb les projeccions del Planetari de Castelló

planet01_gr

Conèixer els racons del sistema solar, meravellarnos amb la bellesa de l’Univers, esbrinar què s’amaga després del cel estavellat,… Sembla mentida que puguem tenir coses tan llunyanes com aquestes, tan a prop. I és que el Planetari de Castelló, en el Grau de Castelló, acosta tot aquest tipus de particularitats al públic.

Després d’una intensa jornada durant els mesos d’estiu, coincidint també amb el seu 25 aniversari, el Planetari torna a la seua programació d’hivern (a partir del 12 de setembre) amb un mes de setembre amb més projeccions. Ja siga a través de les seues exposicions (en horari d’11.00 a 14.00 dimarts a diumenges i festius i de 16.30 a 20.00 de dimarts a dissabte, amb entrada lliure) o a través de les sessions que proposa (el preu de l’entrada a les sessions és de 4€ per a majors d’edat i 3€ per a majors de 65 anys, jubilats, menors d’edat i membres de família nombrosa).

Deep Sky (Cel profund)

La complexitat i bellesa de l’Univers al nostre abast. Aquest documental ens desvetla què amaga la nit a través de les imatges obtingudes pels grans observatoris del món; imatges preses des de la Terra, però també des de l’espai. Tot açò amb el clar objectiu de poder viatjar a través d’una nit estavellada qualsevol, que deixarà de ser una nit corrent.
Horari: Dissabtes a les 13.00 (valencià) i 18.30 (castellà) + Dimarts a les 18.00 (valencià)
Durada: 30 minuts

Explorant el Sistema Solar

Mercuri, Venus, Mart, Júpiter, Saturn, Urà i Neptú. Eixim de la Terra adreça l’espai per a conèixer les característiques dels diferents planetes que formen el sistema solar.
Horari: Dissabtes a les 12.00 (castellà) + Diumenges a les 12.00 (valencià) + Dimecres a les 18.00 (castellà)
Durada: 24 minuts

La xiqueta que sabia caminar a l’inrevés

Un conte de cap per avall. Anem a descobrir el món des d’un altre punt de vista. No és d’estranyar que aquesta xiqueta haja après a caminar a l’inrevés per a poder tenir el cel sota els seus peus, no faries el mateix? Ella coneix els secrets que guarda la lluna, sap escoltar a les marees, parla amb els arbres i, una de les coses que més li agrada, contemplar el cel estavellat. Entens ja per què li agrada tant caminar a l’inrevés?
Horari: Dissabtes a les 17.30 (castellà) + Dijous a les 18.00 (valencià)
Durada: 30 minuts

From Earth to the Universe (de la Terra a l’Univers)

Un autèntic viatge que permet descobrir part del que s’amaga en alguna cosa tan infinit com és l’univers. Coneixent des de les teories dels antics astrònoms grecs fins als imponents telescopis de l’actualitat.
Horari: Diumenges a les 13.00 (castellà) + Divendres a les 18.00 (castellà)
Durada: 31 minuts

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!