El Paranimf de la UJI es convertix en la ‘Biblioteca de ruidos y sonidos’

12622313_1027709050584126_7122999110092989213_o

Un lloc en que cada so és com un tresor. On els sons més quotidians poden crear ritmes i alimentar emocions. També una biblioteca, en la qual no s’emmagatzemen llibres. La Biblioteca de ruidos y sonidos de José Antonio Portillo i Enric Monfort mostra una altra dimensió artística a través d’una experiència sonora en la qual xiquets i xiquetes descobriran com es transforma el so i com es relaciona amb un mateix.

Aquest interessant projecte partix de la coneguda Biblioteca de cuerdas y nudos que l’escenògraf José Antonio Portillo s’ha encarregat d’omplir de missatges, records i manuscrits. Ara s’alia al costat del músic Enric Monfort per a donar forma a la Biblioteca de ruidos y sonidos.

bibliotecaRuidosSonidos2-1024x768

Enric Monfort i José Antonio Portillo.

Es tracta d’una particular biblioteca en la qual els sons i els sorolls més quotidians es poden escoltar, transformar, arreplegar i catalogar dins d’ella. D’aquesta manera, xiquets i xiquetes experimenten i exploren el fet físic de cada so i el seu significat emocional. Per a açò, Enric Monfort s’ha inspirat en la pel·lícula The  big store de Charles Reisner amb la intenció que es vegen atrapats pels sons quotidians i que aquestos criden la seua curiositat i creativitat artística.

La Biblioteca de ruidos y sonidos arriba a Castelló, concretament al Paranimf de la Universitat Jaume I els dies 14 (sessions a les 18.00 i 20.00), 15 (12.00 i 18.00) i 16 d’octubre (12.00 i 18.00). L’espectacle, que comptarà amb un aforament reduït a 35 persones en cada sessió), té 50 minuts de durada i està dirigit a xiquets i xiquetes a partir de 6 anys. El preu de l’entrada per a adults serà de 5€ i de 3,5€ per a xiquets.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!