CMA. Música, dansa i arts plàstiques per a tota la família

CMA-10

No hi ha gens millor que aconseguisquen acostar-se i entendre les arts des dels primers anys. Aconseguir que s’acosten a la música, a la dansa i a les arts plàstiques, que troben noves formes de refugi, de fuga, de comunicar-se i de relacionar-se. Precisament est és un dels grans objectius del Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana (CMA) de Borriana, l’únic centre de la província de Castelló dedicat a l’ensenyament i l’apreciació de la música, la dansa i les arts plàstiques i escèniques en general per a tota la família.

Oferint una formació orientada tant a la pràctica individual com a la conjunta i basant els seus programa en una formació complementària duta a terme per diferents professionals, el CMA impulsa diferents activitats per edats (pots consultar el pla d’activitats complet en aquest enllaç); una programació dirigida a alumnes i alumnes d’1 a més de 80 anys sense importar el nivell artístic.

Per a açò, el CMA impulsa diferents itineraris artístics segons la modalitat*:

· Jardí Artístic
El lloc perfecte perquè xiquets i xiquetes tinguen la seua primera toma de contacte amb el món de l’art. Amb activitats dirigides a xiquets d’1 a 7 anys, des del Jardí Artístic del CMA es traven aspectes com l’autoestima, el treball cooperatiu i la solidaritat mentre aprenen sobre dansa, música i arts plàstiques. A més, els xiquets i xiquetes d’1 a 3 anys assisteixen a les classes amb els seus pares.

· Dansa
Aquesta modalitat realitza una programació determinada segons l’edat. A partir d’originals coreografies, el més xicotets entendran el moviment del cos al ritme de la música, entenent açò com un joc amb el qual poder mantenir-se en forma i socialitzar-se. Mentre, de 8 a 11 anys s’amplia la formació de dansa incloent un vessant acadèmic, contemporània i espanyola; a més d’altres com el funky, danses urbanes i dansa del ventre. A més, per als joves i adults també s’ofereix la possibilitat de realitzar cursos especialitzats i diverses modalitats de dansa i expressió corporal.

· Música
Modalitat que els obri les portes a la possibilitat d’aprendre a entendre la música. Xiquets i xiquetes a partir de 8 anys podran aprendre a tocar entre 19 instruments diferents, sense oblidar les classes de música moderna que es poden realitzar en conjunt o de forma individual. Qui sap si en aquell grup d’amics es troba el nou grup de rock de la ciutat?

CMA-91

· Arts plàstiques
Amb una programació dirigida a partir dels 8 anys, aquesta modalitat ajuda al fet que els i les alumnes descobrisquen la llibertat de l’expressió gràfica i potencien la seua creativitat, combinant el dibuix, la pintura i la ceràmica. A més, els diferents itineraris d’arts plàstiques permeten que siga una activitat perfecta per als més joves, però també per als més majors.

*Trobaràs tota la informació del CMA en la seua pàgina web

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!