Fernando Palacios i l’Orquestra Lírica de Castelló acosten a Shakespeare i Mendelssohn al públic familiar

fernando palacios

Una de les obres més conegudes de Shakespeare. També un dels moviments més evocadors de Mendelssohn. I tots dos units en un mateix format i, a més, adaptat al públic familiar. Així és la proposta que desenvolupa l’Orquestra Lírica de Castelló, que sempre es caracteritza per acostar la música clàssica i de càmera a tot tipus de públic a través d’arriscada i interessants propostes, al costat del reconegut pedagog Fernando Palacios amb Del somni al malson. Somni d’una nit d’estiu, un concert didàctic apte per a tots els públics. Es programaran dues passades, un serà el divendres 25 novembre (3 passades), dirigit a alumnes de primària i secundària, i un d’obert al públic general el dissabte 26 de novembre a les 19.00 en l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló. El preu de l’entrada serà de 4 euros.

Fernando Palacios encapçala aquesta proposta al costat de l’Orquestra Lírica de Castelló amb la qual cerquen arribar a xiquets i xiquetes de totes les edats, aconseguint que relacionen l’expressió musical amb altres àrees artístiques com la literatura, a més del desenvolupament de l’hàbit d’escoltar música.

D’aquesta manera, l’obra Somni d’una nit d’estiu i l’IV Moviment de la Simfonia italiana es troben en un concert didàctic. Aconseguint, d’aquesta manera, formar musicalment a través d’un conte per a analitzar la pràctica de guions de concerts i el paper de la creativitat en l’audició. I, és que, aquestes dues obres tenen molt més en comú del que es pot pensar, i ara per fi comparteixen escenari per a viure fantàstiques aventures.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!