Dàmaris Gelabert musica el Dia de la Infància en La Vall d’Uixó

damaris gelabert

L’empresa dedicada a la gestió integral de l’automòbil a La Vall d’Uixó, Randero, continua amb la seua aposta anual destinada a les famílies: Randero KIDS. I ho fa, un any més, col·laborant activament en el Dia de la Infantesa de La Vall d’Uixó, aportant activitats, entre elles, en l’apartat musical.

Aquesta vegada seran les cançons de Dàmaris Gelabert les que facen les delícies de les famílies: “La música és una eina fonamental de vincule afectiu en la primera infància i, per descomptat, també d’aprenentatge. Perquè tot el que arriba des del joc i l’emoció s’aprèn millor”, i ho diu algú que sap molt d’açò. Pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant, Dàmaris Gelabert és creadora del mètode Totsona d’estimulació musical, ha compost, al costat d’Álex Martínez, més de 150 cançons i ha editat 13 treballs. Cançons com “Bon dia”, “Les vocals” o “M’agrada el Nadal” sonaran en la plaça del Parc el pròxim 19 de novembre, a les 12.30 en un concert obert a tots els membres de la família i amb entrada lliure.

Dàmaris Gelabert explica l’enorme poder de la música com una forma de ser éssers musicals abans que verbals, “doncs l’oïda és el primer sentit que es desenvolupa. Els bebès no ens entenen quan parlem, però sí entenen la musicalitat del que dius, les melodies que els cantes. Per açò prefereixen que els cantem al fet que els parlem o, com menys, que els parlem de forma musical”, són paraules de Gelabert.

A més, el Dia de la Infantesa-Randero KIDS també inclou tallers, activitats esportives i musicals.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!