La XXIV Mostra de Teatre Reclam, per a tots els públics

jeremies

Una programació en la qual és possible trobar teatre, dansa, teatre en el carrer i música; fins a 30 espectacles programats a Almassora, Benicàssim, Betxí, Castelló, Onda, La Vall d’Uixó, Vilafranca, Vila-real i Vinaròs. La XXIV Mostra de Teatre Reclam pren forma del 4 al 27 de novembre amb una programació en la qual preval la qualitat i la varietat.

Entre la gran quantitat d’espectacles que presenta aquesta 24º edició (pots consultar el repàs a la programació general que ha realitzat Nomepierdoniuna), també destaquen espectacles pensats especialment per al públic infantil i/o familiar.

A continuació us expliquem sobre el que té preparada la XXIV Mostra de Teatre Reclam per al públic familiar:

Pinoxxio (cia. Ananda Dansa) | 4 novembre, 20.00 | Paranimf de la UJI | Tots els públics

La companyia Andanda Dansa serà l’encarregada d’inaugurar la 24ª edició del Reclam amb una proposta basada en el teatre contemporani, amb un toc poètic i divertit. Inspirada en el conte original, aquesta història aborda la relació entre pares i fills, les ànsies d’un pare (Geppeto) per educar als seus fills de forma estricta que es topen amb les ànsies de llibertat i de seguir els seus impulsos del seu fill (Pinoxxio).

A més, abans d’aquest espectacle la companyia Delrevés Dansa Vertical serà l’encarregada d’obrir la mostra amb uno, proposta que combina el teatre i la dansa per les parets del Paranimf.

Loo (cia. Ponten Peu) | 5 novembre, 18.00 | Teatre Municipal de Benicàssim | De 2 a 5 anys

Loo, així es diu un vent asiàtic, càlid i sec que apareix en les vesprades d’estiu. A partir d’aquest fil la companyia Ponten Peu desenvolupa aquesta proposta poètica i inèdita que crea un ambient perfecte per a xiquets i xiquetes. El propòsit és acostar-los al teatre i experimentar amb les seues sensacions.

Eva y Adán (cia. OtraDanza) | 6 novembre, 20.30 | Auditori Vila-real | Tots els públics

OtraDanza adapta el mite des del cos i les seues possibilitats. Proposta de dansa contemporània apta per a tota la família en la qual la primera dona i el primer home es troben, el joc de la ingenuïtat, la curiositat i el descobriment. Un viatge a través de la comunicació i les relacions humanes.

La cocina de Magic Cheff (cia. Barataria i Magic Peter) | 15 novembre | Teatre Mònaco d’Onda | De 6 a 12 anys

Magic Cheff treballa en una cuina de prestigi i summament estricta. Però un dia comencen a ocórrer coses estranyes que trenquen amb la dura rutina del xef. Tot dóna la volta per complet, però en comptes d’entrar en caos aconsegueix arribar a un món nou ple d’il·lusions que canviaran la història d’aquest xef.

Sin remite (Jean Philippe Kikolas) | 19 novembre | Plaza Santa Isabel (Almassora), 18.00 | Tots els públics

El Reclam uneix forces amb el cicle de circ Almassora Circ amb Sin remite. Amb una perfecta combinació entre circ i teatre, Jean Philippe Kikolas porta Sin remite, la història d’un entranyable personatge que aconseguirà introduir al públic en el seu particular món.

sinremite2

L’or de Jeremies (cia. La Teta Calva) | 20 novembre, 19.00 | Teatre Municipal Carmen Tur (La Vall d’Uixó) | Públic infantil

Jeremies té una obsessió, trobar una mina d’or. És per açò que Jeremies es veu immers en un viatge replet d’aventures que li portarà a diferents racons i en el qual es toparà amb situacions increïbles. Però trobarà un tresor molt més valuós que l’or, l’amistat. Un viatge fantàstic realitzat per La Teta Calba a través de les titelles.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “La XXIV Mostra de Teatre Reclam, per a tots els públics

  1. Pingback: 30 formas de saborear la Mostra de Teatre Reclam | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!