Robòtica per a tota la família. SAUJI proposa un taller per a construir un robot amb programació lliure

robots_350Des del departament d’AlumniSAUJI de la Universitat Jaume I (UJI), dirigit a membres de la comunitat universitària i antics alumnes, s’impulsa un taller conjunt que permet que pares, mares i fills/as interactuen amb la robòtica i desenvolupen diferents capacitats en el món de la ciència i la tecnologia. Aquest taller de robot està perfectament adaptat a l’edat dels xiquetes i xiquetes d’entre 10 a 15 anys, perquè puguen realitzar l’activitat al costat de la seua família i/o amics. Una oportunitat genial per a incentivar el treball en equip.

La robòtica adaptada a xiquets i xiquetes té molts avantatges. És tracta d’una tècnica que es basa en la tecnologia i que crida notablement la seua atenció, s’aconsegueix educar a través de la creativitat i les habilitats, creant perfils totalment capaços de treballar en equip i solucionadors de problemes; a més d’acostar-los al món tecnològic i científic.

El taller de robòtica impulsat per AlumniSAUJI treballa amb software i hardware lliure i permet que, a més de poder compartir aquesta activitat amb els i les xiquetes, que interactuen amb el seu propi robot i que fins i tot li’l puguen portar a casa per a jugar amb ell. El taller està dirigit a membres AlumniSAUJI i la resta de la comunitat universitària.

Taller Com construir el teu robot amb programari i maquinari lliure

Dies: 3, 10 i 17 de desembre
Hora: de 10.00 a 13.00
Inscripció: Realitzar online abans del 24 de novembre. Per cada robot es podrà crear un grup màxim de 3 persones (amb un adult com a mínim i un adult i dues xiquetes/us com a màxim)
Requisits: Portar un ordinador portàtil per a poder instal·lar el programa lliure

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!